Dan otvorenih vrata Elektronskog fakulteta

NIŠ

Elektronski fakultet u Nišu u sredu, 26. aprila, u periodu od 10 do 14 sati, organizuje Dan otvorenih vrata, Elfak Open Day, objevljeno je na sajtu ovog fakulteta.

 Elektronski fakultet u Nišu otvara svoja vrata sa željom da budućim brucošima, ali i svojim aktuelnim studentima približi mogućnosti koje nudi studiranje na Elektronskom fakultetu.

                                 Goste iz srednjih škola Niša, ali i okolnih gradova, Vranje, Pirot, Leskovac, Surdulica, Prokuplje, Kruševac, Aleksinac, Jagodina, Vrnjačka Banja, Kraljevo, Kladovo, Zaječar, Negotin, Bor, Knjaževac, dočekaće u holu fakulteta postavka svih katedri i druženje sa asistentima i profesorima.

                               Ovde će budući brucoši moći da se bliže upoznaju sa radom naše ustanove, ali i nauče nešto novo, te upoznaju nove tehlonogije sa kojima će se susresti kada upišu Elektronski fakultet. Naravno, srednjoškolci će dobiti sve neophodne informacije oko budućeg upisa na fakultet i prijemnog ispita iz matematike.

                                Naši studenti prve godine takođe će biti u prilici da se u razgovoru sa profesorima i asistentima konsultuju oko nastavka studija i odabira modula od druge godine.

                                Takođe, istog dana imaće svoje štandove kompanije sa kojima naš fakultet sarađuje, a koje će kako budućim brucošima, tako i našim aktuelnim studentima i svim gostima predstaviti svoj rad, te profile inženjera koji su potrebni današnjoj industriji.

                              Ovom prilikom Elektronski fakultet poziva sve zainteresovane da tog dana budu naši gosti. (kraj) VP/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare