Da li znate da objavljen poziv za učešće u Javnoj raspravi o Nacrtu programa energetske efikasnosti grada Leskovca ?

LESKOVAC

Za period od 29.1.2024. do 19.2.2024. godine predviđeno je trajanje javne rasprave o Nacrtu Programa energetske efikasnosti Grada Leskovca za period 2024 -2026. sa Planom energetske efikasnosti za 2024.godinu. Lokalna samouprava poziva građane, stručnu javnost, privrednike, predstavnike udruženja građana, predstavnike organa lokalne samouprave grada Leskovca, predstavnike javnih, javno komunalnih preduzeća, ustanova čiji je osnivač grad Leskovac, sredstava javnog informisanja kao i ostale zainteresovane subjekte da učestvuju u ovoj raspravi. Tekst Nacrta Programa energetske efikasnosti Grada Leskovca za period 2024 -2026. sa Planom energetske efikasnosti za 2024.godinu objavljen je na internet stranici Grada Leskovca

Otvoreni sastanak predstavnika nadležnih organa Grada, odnosno javnih službi sa zainteresovanim građanima, privrednicima, predstavnicima udruženja građana i sredstava javnog informisanja će se održati u sali Skupštine grada Leskovca, u utorak, 14.2.2024. godine sa početkom u 12:00 časova.

Razlog izrade Programa energetske efikasnosti grada Leskovca za period 2024.-2026. godine je ispunjenje obaveza koje proističu iz Zakona o energetskoj efikasnosti i racionalnoj upotrebi energije. Programom energetske efikasnosti grada Leskovca se određuje planirani cilj uštede finalne energije, koji je u skladu sa ciljem uštede energije utvrđenim akcionim planovima za energetsku efikasnost Republike Srbije, kao i vrednost planiranog cilja uštede energije proračunatog i izraženog u primarnoj energiji, a koji ispunjava zahteve iz Uredbe o godišnjim ciljevima .

Inače, učesnici u javnoj raspravi mogu svoje predloge, sugestije, inicijative i komentare dostaviti Gradskoj upravi grada Leskovca-Odeljenju za društvene delatnosti i lokalni razvoj i putem elektronske pošte na e-mail adresu: drustvene.delatnosti@gradleskovac.org , ili poštom na adresu Gradska uprava grada Leskovca – Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj, ul. Trg revolucije 45, Leskovac, sa naznakom: „Za javnu raspravu o Nacrtu Programa energetske efikasnosti Grada Leskovca za period 2024 -2026. sa Planom energetske efikasnosti za 2024.godinu, zaključno sa 19.2.2024. godine.            

Predloge, sugestije i komentare dostaviti na posebnom obrascu koji je dostupan na već pomenutoj internet stranici Grada Leskovca. (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare