Da li su se nešto posvađali lokalna vlast i policija ?

LESKOVAC

Da li su se nešto posvađali lokalna vlast i policija u Leskovcu? Pitanje je smisleno i realno jer je sednica Gradskog veća zakazana za danas, juče stigao poziv, u isto vreme kada je Policijska uprava Leskovac zakazala svečanu akademiju i zbor jedinica na gradsskom trgu a poziv je upućen prekjuče.

Dakle, nema šanse da ovi iz lokalne vlasti nisu znali za njega.

Policijska uprava u Leskovcu je tako danas slavila Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, Slavu i Dan policije a gradonačelnika Leskovca , koji je, fala na pitanju, stigao iz Nemačke, nije bilo, kao ni zamenice mu, što je skroz neuobičajeno.

Policajci su se pekli na nezavršenom i preskupo plaćenom gradskom trgu a ni građani nisu baš bili zainteresovani da im se pridruže. (kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Barem 3 ostavke
Barem 3 ostavke
22 dana pre

Prvo Pericu stavi za pomocnika da ukaze policiji i tuziocima da je Perica pod njegovom zastitom. A sad se ljuti na policiju sto mu hapse Pericu. Inace daje lazne izjave da nema veze sa Pericinim atarskim putevima koji se godinama finansiraju a on kao najobavesteniji pojma nema i jos tvrdi da ne laze, samo je nudio ostavku ako se ispune uslovi. Koji su se ispunili. Nego mora da pritiska policiju pretecim pogledima i porukama poput ove da ne prisustvuje vaznom danu policije. Zaboravio da su mu pomagali kad je brata blizanca mazio pikslom po glavi i ledjima a nogama im pokazivao put napolje preko vrata. Dobra mu bila policija i da mu unapredi zenske. I da smuva zapisnik za lopovke medicinske sestre sto su krale po bolnici. Za tolikog prestupnika malo je jedna ostavka.

Dolijali
Dolijali
23 dana pre

Pa zato što ih hapse jer ovi su mnogo veliki ,, lopovi” primer atarski putevi.