Cvetanoviću i priznanje od Unije zanatlija i preduzetnika južne Srbije, nije bio na svečanosti

LESKOVAC-NIŠ

Unija zanatlija i preduzetnika regiona južne Srbije sinoć je u Nišu organizovala svečanost na kojoj su uručena priznanja najuspešnijim zanatlijama i preduzetnicima posebno priznanje , zbog stvaranja pozitivne i podsticajne poslovne klime u Leskovcu i zbog izuzetne saradnje sa Unijom, dodeljena je gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću, objavljeno je na sajtu grada.

Cvetanović nije tu pa je nagradu u njegovo ime primila zamenica gradonačelnika Lidija Dimitrijević.

U objavi se navodi da su među nagrađenima i načelnik Nišavskog okruga Petar Babović, predsednik opštine Merošina Saša Jovanović, predsednik opštine Ražanj Dobrica Stojković, načelnica niške inspekcije rada Irena Šljivar, kardiolog Nebojša Arsić, inspektorka MUP-a Marina Petrović, kao i brojne uspešne zanatlije i privrednici.

Za ove koji su pobrojani poimence nije navedeno zbog čega su tačno nagrađeni jer je očigledno da nisu “najuspešnije zanatlije i preduzetnici”.

Ili možda jesu al javnost nije upoznata.

Cvetanović inače voli nagrade i pasionirano ih skuplja a ipak su mu najčuvenije one za štiglića koji najbolje peva, najlepšeg psa i najlepše dvorište ali i najdžentlmena.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
1 godina pre

Ja tebi vojvodo ti meni serdare.Dobiće on priznanje i za naj čistiji grad iako je nikad prljavih i turobniji.Bilo bi smešno kada ne bi bilo žalosno.