Cvetanovićev odgovor na pitanje šta da rade poljoprivrednici sa svojim ranim povrćem

LESKOVAC

„Svako ima svoj zahtev, a situacije je sve teža i teža i u narednih 15 dana će biti problema“ rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović i dodao da je „zdravlje i odgovornost na prvom mestu“ kao odgovor na pitanje šta će raditi poljoprivrednici kojima pristiže za prodaju rano povrće, a nemaju gde da ga prodaju, kao i zašto je zatvorena kvantaška pijaca.

„I Krizni štab je imao to na dnevnom redu. Usklađivanje i pravljenje sajta, komunikacije sa veleprodajom i proizvođačima… Stalno neko ima neke zahteve, kao što su sada tražili da se popravi lift u „Osmospratnici“ i što nisam dozvolio. Ja sam taj koji moram da donosim oštre odluke da bi što manje žrtava bilo i to je naš prioritet i time ćemo da se bavimo i dalje. Poljoprivredni proizvođači mogu, osim kad je policijski čas, do 20 časova da svojim traktorima i mašinama rade na polju. Oni u Leskovcu nisu imali nikakvih problema sa policijom ukoliko su poštovali ono što je propisano”, rekao je Cvetanović koji je, zapravo, izbegao da odgovori na pitanje šta da rade poljoprivrednici iz leskovačkog kraja sa ranim povrćem koje su gajili čitave zime.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Spajdermen
Spajdermen
4 godine pre

Predsedniče daj ostavku i spasi gradjane Leskovca i okoline…

Sunci
Sunci
4 godine pre

Kako to gradonacelnice niste sposobni da organizujete kupovinu povrca koje su odgajili vasi gradjani ? Razmislite- to moze mnogo lepo da se organizuje ,da poljoprivrednik uspe da proda a gradjanin da ima domace povrce sveze …svima je u interesu !!!

Milan Markovic
Milan Markovic
4 godine pre

Ti nisi sposoban napisan govor da procitas ispravno, ti ces da donosis odluke… Jedva cekam da se ovo zavrsi pa da vas pozatvaramo sve u zatvor.