CVETANOVIĆ : ZA ŠEST MESECI 6.000 NOVIH ČLANOVA SNS

LESKOVAC

 

U poslednjih šest meseci na tetitoriji grada Leskovca u SNS se učlanilo 6000 novih člnaova, rekao je danas predsednik Gradskog odbora ove stranke Goran Cvetanović.

 

On je ocenio da je “ poverenje koje naši sugrađani imaju prema SNS  zaista veliko” I dodao ad se “ono  verifikuje na glasačkim mestima,  kada dođe izborni ciklus” ali I da se “ uvek rade pripremne radnje”.

“ U ovom trenutku veliki broj naših omladinaca radi na tome da ažurira članstvo, odnosno 6000 članova koliko je učlanjenon u poslednjih šest meseci “, rekao je Svetanović.

 

“Svake subote i svake nedelje radimo,evo,  danas su tri  ekipe lekara, članova SNS  , su na ternu gde pregledaju gradjane”, rekao je Cvetanović.

Na pitanje novinara JUGpressa koliko člnaova SNS ima u Leskovcu rekao je je taj broj preko dvadeset hiljada.

“Na početku izbornog ciklusa daćemo tačnu informaciju”, dodao je on .

Cvetanović kaže I da se revizija članstva vrši najmanje 3-4 puta godišnje.

PC261177

 

Na naše koliko ljudi odlazi iz SNS Cvetanović je odgovorio da “do sada” nije primetio da ima takvih slučajeva.

“ Postoji nekad neko određeno nezadovoljstvo,  zbog prevelikih očekivana, ali rad na terenu i veliki broj gradilišta i ravnomerno raspoređivanje novca svih građana u svim delovima grada mislim da rezultiraju ovakvim članovima stranke. Sigurno neko ko je sebe precenio i ko smatra da možda zaslužuje neku poziciju, da je možda opravdano ili neopravdano nezadovoljstvo, ali to je toliko sporadično, da nije ni vredno pomena”, rekao je on.

 

.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare