Cvetanović u Nemačkoj, kabinet ne odgovara na optužbe o zloupotrebama novca iz budžeta a na FB profilu mu kače sastave o moralu

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović se danima već ne pojavljuje i javnosti koja uveliko priča da je još uvek u Nemačkoj, na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Njegov kabinet ne odgovara na optužbe o zloupotrebama novca iz budžeta koji pune svi građani, a na FB profilu mu kače sastave o moralu i razdragane snimke kučića koja voze skejtbord.

Aktivisti još razdragane lajkuju pa je u lideru u regionu, Leskovcu, sreca neopisiva. Ne znamo da li su baš tlliko srećni i razdragani radnici Jure koji se za dostojanstveno uslove rada bore štrajkom već dve nedelje.

A uu sastavu objavljenom na Cvetanović evom profilu administrator-ka optužbe dokumentovane hapšenjem najbližih saradnika i papirima kvalifikuje kao,, nameštanje afera,,.

Ima i o moralu i moralnim normama.

Svaki odgovoran čovek, svaki nosilac odgovornosti svestan je da je mreža moralnih ‭ ‬normi‭ ‬najjača‭ ‬vrednosna armatura ‭ ‬društva, i zbog toga nastoji da sačuva zdravo društveno jezgro čuvajući sopstvenu čast i obraz.,,

Znate već, i atarske puteve koji nisu urađeni, i geronto domacice koje obilaze mrtve i svoje babe i dede sa kojima žive u kući i put za Nemačku i boravak tamo, i karte za utakmice plaćate vi, poštovani građani i građanke.

Lep dan vam želimo. (kraj) LjS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sasa
Sasa
28 dana pre

Sramno sta sve radi ova vlast. Ne kraduckaju sto kaze Velja Ilic, vec pljackaju.