Cvetanović se izvinio zato što je Božidar Vučković psovao odbornika DS Sašu Stojanovića

LESKOVAC

Odbornik Nenad Zdravković je u toku zasedanja izašao za govornicu i rekao da je nekoliko portala objavilo vest o tome da je član Gradskog veća grada Leskovca Božidar Vučković, koji je stalno zaposlen u tom veću u hodniku zgrade grada Leskovac vređao i psovao odbornika Demokratske stranke Sašu Stojanovića.

„Ja nisam bio u hodniku i ne znam šta se stvarno dogodilo, ali verujem da je ovo tačno i smatram da je to nedopustivo. Najmanje što može da uradi Božidar Vučković je da uputi izvinjenje Saši Stojanoviću i molim i gradonačelnika da obavi razgorov sa Vučkovićem na tu temu.“

Na ovu diskusiju je reagovao i gradonačelnik Goran Cvetanović, rekavši da “nema vremena da prati šta portali objavljuju, jer prati ono što rade odbornici”.

„Prvi put od vas čujem da se to dogodilo, ali ako je došlo do takvog incidenta kao predsedavajući Gradskog veća se izvinjavam odborniku Stojanoviću sa željom i nadom da se to više nikom ne desi u bilo kom sazivu.“

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Milena
Milena
4 godine pre

Odlican izbor novih vecnika. Pametni i mladi. Mada, Vlada kao istoricar bio bolji izbor na mesto direktora istorijskog arhiva ili muzeja. Vreme je da izvrsite promene i u drugim institucijama sa pravim ljudima!

Slave
Slave
4 godine pre
Odgovori  Milena

Tebe će da izaberu.

Alf
Alf
4 godine pre
Odgovori  Milena

Ma najbolje takvu pamet da pošaljemo da uspostavi kontakt sa vanzemaljcima i da donese u Leskovac virtualnu stvarnost! Uklapa se u “stručni tim” i obavezno da obuje cipele sa pertlama zbog izvlačenja u slučaju velike nužde!