Scena u trenu – putujuće pozorište koje širi smeh i dobru energiju

NIŠ                            

  “Osam glumaca, jedan moderator, Lutkarsko pozorište i Vi, draga publiko! To je sve što je potrebno za naš teatar improvizacije “Scena u trenu”! Zato spremite dlanove i osmehe, jer vas ono što budete videli na pozornici neće ostaviti ravnodušnima”, poručuju glumci iz teatra “Scena na terenu”, a niška publika će se sresti sa njima 2.maja od 20 sati u Lutkarskom pozorištu.

                             Poslednjih meseci “Scena u trenu” je putujuće pozorište, koje dobru energiju i smeh širi čitavim gradom.

                             Iskusni profesionalci iz glumačkog sveta kažu da je improvizacija jedna od najbitnijih veština glumaca kojom radnju, karaktere, dijaloge i priču kreiraju na licu mesta. Upravo to će glumci i pokušati da urade! Kroz petnaestak igara koje su pripremili, daće sve od sebe da se snađu u različitim zadacima i da se izbore sa brojnim poteškoćama kojima ih izlaže moderator, ali i publika koja je i sama deo ove velike predstave.

                          “Ovakva forma teatra je veliki izazov! Potrebna je ogromna količina koncetracije i sposobnost da se brzo misli, kako bi se u trenutku stvorila scena u okviru određene igre. Najzanimljivije kod ove predstave je što nijedno izvođenje ne liči na prethodno, a sigruni smo da ćemo novim igrama, specijalnim gostima i brojnim iznenađenjima osvojiti publiku!”, navode u ovom glumačkom ansamblu.

                      U teatru improvizacije ,,Scena u Trenu’’ učestvuju Dušan Ščepihin, Nemanja Dimitrijević, Marko Rašić, Andrija Stojković, Davorin Dinić, Jovana Đorđević, Jelena Stanković i Barbara Savić. Moderator je Petar Ščepihin. Ako i vi želite da se pridružite našem ansamblu i budete deo “Scene u trenu” iz publike, karte čija je cena 250 dinara možete rezervisati na broj 069/30/89/992.

                    Veliki američki glumac Del Close je rekao: “Nakon improvizacije svet postane za nijansu bolji nego sto je bio ranije. Postoji nesto u vezi sa improvizacijom sto otkriva pozitivnu stranu ljudskog duha, kada se grupa ljudi okupi i prateci nekoliko jednostavnih smernica- stvori umetnost, zabavi publiku i dovede sebe do ushićenja.’’ “Zato vas pozivamo da budete 2. marta u Pozorištu lutaka, i da dopustite glumcima da, ako ne svet, onda bar vaš dan učine za nijansu boljim nego što je bio ranije”, dodaju glumci iz “Scene na terenu”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare