Cvetanović rekao da ne veruje da su mu saradnici “toliko hrabri i toliko glupi i ludi” da nešto mogu da rade iza njegovih leđa-pogledajte na TV JUGpress

LESKOVAC

„Za ovih sto dana smo imali problem i sa mesnim zajednicama“ rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prilikom jučerašnje prezentacije dostignuća u prvih sto dana petog mandata.

„Optimista sam po pitanju pozitivnih rešenja svega toga, jer ne verujem da su saradnici toliko hrabri i toliko glupi i ludi, da tako nešto mogu da rade iza mojih leđa, ali sačekaćemo i taj proces. Ja ne bežim od istine, kao što vidite, kažem i da ima problema. Jer, da nema problema, svako bi mogao da preuzme odgovornost. Samo tim koji rešava probleme i sklanja prepreke, a kako sklonite jednu prepreku, tri nove dođu, taj može biti uspešan. Ljudi se po delima poznaju, a mi imamo dela”, rekao je Cvetanović .

On je ovde govorio o hapšenju predsednika šest mesnih zajednica u grdeličkom kraju od strane odeljenja za organizovani kriminal u Nišu a zbog sumnje na zloupotrebu novca iz budžeta grada Leskovca namenjenog uređenju atarskih puteva.

Opoziciona Grupa građana “Za Leskovac ZAJEDNO” je više puta iznela tvrdnju da je u ovo direktno umešan i njegov pomočnik i dugogodišnji saradnik i vozač Perica Gavrilović. (kraj) IS-LJS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare