Cvetanović o koalicionom partneru, direktoru SRC “Dubočica”

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović je prokomentarisao rad direktora SRC „Dubočica“ Miodraga Rajkovića, rekavši „uporan sam, kritikujem, pokušavam, plačem, molim, preklinjem predsednika skupštine oko SRC „Dubočice“… 250.000 dnevno Grad Leskovac košta SRC „Dubočica“! I nikad mi nije jasno zašto onaj deo predviđen za pranje vozila ne radi, navodno zbog neasfaltiranog prilaza, pa pada prašina. Najamnej dve godine molim da se kuglana opravi, a to se nikako ne dešava. Oni kafići tamo više rade kad dođe Aca Đurović pa iz svog privatnog džepa plati sokove i vode, da ne bude prazno… Tamo je bilo 126, sada je 83 upošljenika. Tražili šest osoba da se edukuju za Avantura park, koji je završen, a uvaženi direktor je rekao da može da da samo tri. Katastrofa! Pri tome sva ona higijena koja se tamo radila… Jednom sam četiri puta u toku dana obišao, nijedan uposlenik nije bio… Jednom sam zatekao Novicu kao zamenika direktora da farba ogradu i to je sve, doduše bili ste na godišnjem odmoru… Ali, apsolutno ništa! Kad vidite tog direktora da od SRC-a do Avantura parka, koji je udaljen 50 metara, ide biciklom, onda vam je sve potpuno jasno da od sadašnjeg direktora nema ni d od odgovornosti. Meni nije problem da kažem i za moje i za bilo koje, jer smatram da su svi pod obavezom da rade u interesu grada, a moja je obaveza i da pokušam da ih nateram da rade svoj posao kvalitetnije i bolje.“

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
zoe
zoe
4 godine pre

Samokritika i kritika su uvek pozitivne pojave u drustvu. Covek se zaboravi ako ga ne podsetite zbog koga se negde nalazi. Ovo je lekcija iz politike kako trajati. Ako niste sami sebi dovoljni, ako niste gluvi za tudje potrebe, kritike, ako niste slepi za tudju muku, nemoc, vec otvorena uma primate zamerke, tada se dogadja napredak. I to jeste recept svake uspesne politike, a politika SNS jeste uspesna.

Dance
Dance
4 godine pre

Kako ti do sad nije smetao. Ko li merka tu fotelju?.

Jovan
Jovan
4 godine pre

A tvoji su cvećke. Pa kome da naredi, sve ste vaši umuvali pa ne moze da im se komanduje, odma usta razvale na direktora ce se žale vama i šta će čovek mora ih trpi. Jel to onaj taze uposljenik /mister 20% ističe kandidaturu za direktora ?

SRC
SRC
4 godine pre
Odgovori  Jovan

Cvecje ko direktori Agi sto ukrade oooojo pare i nikomvnista stopiju jedu u Src u Belanelu odi da vidis i gde god oces