Cvetanović i sutra vozi biciklu

????????????????????????????????????

LESKOVAC

I ove godine održaće se akcija Evropske nedelje mobilnosti sa temom „Zdravlje uz održivu mobilnost“. Leskovac sa još 26 gradova i opština Srbije će se naći u društvu oko 3000 gradova i 50 zemalja sveta, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

Navodi se da će Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, svi njegovi saradnici i rukovodioci leskovačkih institucija i preduzeća će sutra 22.9.2021. podržati „Dan bez automobila u gradovima i opštinama“ i na posao doći pešice, biciklom ili nekim drugim prevoznim sredstvom koje ne koristi fosilna goriva. Ujedino, iz leskovačke lokalne samouprave pozivaju sve sugrađane da se priključe ovoj važnoj aktivnosti i daju svoj doprinos očuvanju životne sredine.

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
period sticanja
period sticanja
2 godine pre

U kom periodu je stecena ovolika imovina koju obicni smrtnici mogu da sanjaju? Kog tacno datuma je registrovana kao vlasnistvo svaka nekretnina, njiva, plac, vinograd, vikendica. Je li to u vreme politickog angazovanja. Pa nije sve nasledstvo. Ima tu zahvaljivanja investitora za dozvole. Ima tu rodjakinja pod cijim imenima je sakriven pravi vlasnik. Uzmite izvod rodjenih. Jasno stoji bracni status razveden. Nema zvanicnu suprugu. Sto ne znaci da za vise njih ne brine direktno iz budzeta preko zaposljavanja. Zbrinuo i decu i unuke nezvanicnih zena. I zetove. I priške. Stara se o najmanje pet zena i isto toliko familije. A to kosta. Ne njega, nego gradjane. Casti partijske aktiviste iako su nesposobni. Poklanja im gradska radna mesta. Svi se hrane,oblace,voze na teret gradjana. Ipak je nemoguce da steknes ovoliko s tolicku platu. Jel sad jasno sto ce da ubije da ostane. Spremam da podmaze predsednika, da parama gradjana plati milost. Ko od saradnika zna sta on sve ima? Verovatno niko. Hvala Luftikinom saradniku a i nepotkupljivom jugpressu.

Uh groozznooo
Uh groozznooo
2 godine pre

Ako posle pada sa vlasti ne bude morao nadležnim organima da objašnjava kako je stekao te silne nekretnine, placeve i vikendice sa platom od 98.000 dinara, svi mi Leskovčani smo goli … od ljudi, da mi izvinete na izrazu.
Mesko, kako ċeš da preživiš pad sa vlasti? Mnogo je bolnije od pada sa bicikle. Svi ċe ti okrenuti leđa, neko drugi ċe sedeti u kabinetu, sedeċeš u mračnoj sobi, mobilni više neċe da zvoni, sem…jednog dana će te pozvati “sluźbenik” koji te obaveštava da je bolje da sam dođeš nego da oni dolaze kod tebe. Bolje je, bolje da komšije ne gledaju. Mlade seljančice kabinetuše sa visokim prosekom ti se neċe javljati na telefon, najbliźi saradnici takođe…

Zabrinut
Zabrinut
2 godine pre

A kada će nagrada za naj bicikl ili naj biciklistu?

Jana Tosic
Jana Tosic
2 godine pre

Pitam se… Da li ce do Aptiva otici biciklom?

Тешки хендикепи
Тешки хендикепи
2 godine pre

Невиђено глупирање. Прави градоначелник прелази пешке и дуже релације, а камо ли ову која је од његове кућерине до Општине. Прави градоначелник увече шета са својом супругом, руку под руку, среће лесковчане, брачне парове, појединце… и с обзиром да је омиљени суграђанин људи му се јављају, он застаје и ћаска са некима од њих.
Препознајете ли га?
Наравно да не.
То су тако обичне и подразумевајуће ствари и сутуације, а он је за све то непособан, човек са гомилом хендикепа.
Чуди ме да се није негде сурвао са бициклом.

Predebelo nisočanstvo
Predebelo nisočanstvo
2 godine pre

Nismo mi te sreċe.