Cvetanović i novinari na prijemu

LESKOVAC

Po tradiciji uoči pravoslavne Nove godine gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović organizovao je prijem za predstavnike medija i tom prilikom rekao da su mediji ključna karika u lancu obaveštavanja javnosti o događajima u društvu, u jednom gradu, državi i čitavom svetu.

„Sistem informisanja u najvećoj meri se oslanja na medije, tako da iz toga proističe zadatak rukovodilaca lokalne samouprave i države da se obezbedi podrška redovnom, pravovremenom i istinitom izveštavanju, čemu je grad Leskovac veoma posvećen. Smatram da je Leskovac grad u kojem mediji svoj posao obavljaju apsolutno nesputano i verujem da je naša lokalna samouprava dobar partner svima. Trudimo se da budemo otvoreni za sve, da svima izađemo u susret, sve u cilju da naši sugrađani budu upoznati sa svime što ih zanima. Želim da vam se zahvalim što javnosti prenosite naše aktivnosti u nadi da ćemo nastaviti uspešnu saradnju i naredne godine. Ove godine sredstva opredeljena za finansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja iznose 40 miliona dinara, 10 više nego u prethodnoj. Po ovim izdvajanjima u odnosu na budžet Leskovac se nalazi međi prvih pet lokalnih samouprava u Srbiji.“

Na prijemu je zahvalio Dragan Marinković, urednik portala Rešetka, , koji je potencirao da u odnosu između novinara u Leskovcu nema kolegijalnosti, jedinstva i sloge. On je dodao i da mu čast što stoji za ovom govornicom, zato što tokom 20 godina karijere nikada nije od strane gradonačelnika doživeo neki pritisak niti ga je Cvetanović zvao.
Marinković je rekao i da će “pored ovakve opozicije Cvetanović vladati još 20 godina”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare