Cvetanović Dimitrijeviću naložio da non stop radi privatna apoteka u bolnici

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je naložio direktoru Opšte bolnice dr Nebojši Dimitrijeviću da vlasnicima privatne apoteke , koja se nalazi na ulazu u zgradu bolnice, prenese da moraju da rade non-stop.

Cvetanović je rekao da, ako im je već izdat prostor za apoteku u bolničkoj glavnoj zgradi, treba i da rade 24 sata da bi pacijenti, kojima je terapija hitno potrebna , imali gde da je nabave.

U Leskovcu nijedna apoteka ne radi noću pa su građani, kojima je bilo kakav lek hitno potreban zbog stanja u kome se nalaze , prinuđeni ili da se strpe do ujutro (pa ko preživi pričaće) ili da potraže lekove u Nišu ili Vranju.

U Leskovcu je gradska apoteka i bukvalno uništena , postoji samo formalno i ima stvarne ogromne dugove, a privatne apoteke ne dežuraju noću.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Saša
Saša
1 godina pre

Vlasnik apotrke Džunić treba da ti Cvetanoviću presavije tabak i da ti uzme meru. Baš mi je krivo što ne dođeš meni da soliš pamet kako da radim u svojoj firmi jer bi ti to bilo poslednje, sam bi otrčao u ćorku i nagodio se na doživotnu robiju.

Cale
Cale
1 godina pre
Odgovori  Saša

E, baš bi ga ti strpao u zatvor za tu izgovorenu rečenicu. Inače je sav nevin i pošten, ali bi mu ti doakao, kada bi ti, kao privatniku, usmeno kazao da bi trebalo da radiš tokom praznika. ajde, molim te…

cece
cece
1 godina pre

Drugi portali pišu da je zamolio Nešu Dimitrijevića, hahaha …Sve na finjaka 🙂