Cvetanović: Čekamo odluku Kriznog štaba o Roštiljijadi, kontrolni punktovi spremni

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je danas da će o tome da li će biti leskovačke Roštiljijade, čiji je početak najavljen za 23. avgust, odluku doneti Republički krizni štab.

“Mi se spremamo i već je dogovoreno i postavljanje dvanaest kontrolnih punktova ali, odluku će doneti Republčički krizni štab”, rekao je Cvetanović.

Na pitanje novinara JUGpress koliko će osoba iz zdravstvenih ustanova biti angažovano na tim punktovima i da li će to ugroziti normalno funkcionisanje zdravstvenih institucija, Cvetanović je rekao da neće biti problema sa ljudstvom.

“Na svakom punktu će dežurati po tri osobe, lekar, medicinski radnik i osoba za administraciju koja će unostiti podatke”, rekao je on.

Dodao je da će, ako je to potrebno, pomoć leskovačkom Domu zdravlja pružiti i ostali domovi zdravlja iz Jablaničkog okruga.

“Ostaje na Republičkom kriznom štabu da proceni situaciju, ipak su oni kompetentniji, i čekamo da daju ili ne daju saglasnost za održavanje”, rekao je Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest
16 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Rilex
Rilex
10 meseca pre

12 punktova kad ih obuciste, a na rostiljijadu moze da se udje sa tridesetak razlicitih mesta. Zabraniti rostiljijadu i nikog glava da ne boli!?

arslan
arslan
10 meseca pre

Kaće odluče? Kad Svetlana sedne u džipa da dođe da poje?

DOM ZDRAVLJA
DOM ZDRAVLJA
10 meseca pre

Da li Dom zdravlja treba da pruža zdravstvene usluge pacijentima korisnicima zdravstvenog osiguranja ili da bude angažovan na Roštiljijadi? Šta je prioritet? Po čijem nalogu pitam? Kakav je ovo bezobrazluk? Pa obrni, okreni opet da ispaštaju građani????

PITAJ BRATA LAŽOVA
PITAJ BRATA LAŽOVA
10 meseca pre

Jel istog onog Kriznog štaba kod koga ste urgirali????

KOMPETENTNOST
KOMPETENTNOST
10 meseca pre

Republički Krizni štab kompetentan kao i naš gradski Krizni štab! Sve moj do mojega! Uz faraona i muzikanta kompetentnost na nivou? Nagradno pitanje: na kom?

SAMJUEL BEKET
SAMJUEL BEKET
10 meseca pre

Jeste li čitali uvaženi gradonačelniče obaveznu lektiru u srednjoj školi “ČEKAJUĆI GODOA” ?
JA Vas u ime svih građana grada Leskovca, čiji ste gradonačelnik, najljubaznije MOLIM da prestanete da vređate našu inteligenciju!

Gurman
Gurman
10 meseca pre

Dobro, da li ste normalni pa će te je silom, na mišiće održati (Roštiljijadu)? Odavno se zna moralni i lukrativni profil tzv Kriznog štaba, pa treba očekivati da nam gradfonačelnik ili Koce saopšte radosnu ves’ ili vest koliko još vrečeras, možda i u direktnom obraćanju.
Kakvi bre punktovi, šarlatani jedni? Za pedu će se apemo posle kad nam raznorazni posetioci iz šuma, gora i ostalih zabiti pet dana zapljuvuju i zamočuju grad. Neće nam pomoći celokupno zdravstveno osoblje – podaviće nas najnoviji talas korone! Neka nam je svevišnji u pomoć.

komunalna radi selektivno
komunalna radi selektivno
10 meseca pre
Odgovori  Gurman

ma malo smo se napatili prosle godine,reko Kon 3hiljde zarazenih dnevno pa mora od negde da se pocne a ovo je savrsena prilika,posle ce bude sami ste trazili rostiljijadu,al stvarno ne znam sto su ovi navalili tolko da je odrze kad stvarno nije vreme

komunalna radi selektivno
komunalna radi selektivno
10 meseca pre

ja bi na kontrolnom punktu stavio Krigera i Mikulu

OBEZBEĐENJE
OBEZBEĐENJE
10 meseca pre

Staviće Koce brata tj. Đurović obezbeđenje. S njim TOL već ima potpisan ugovor na pozamašnu sumu…

BUDŽET
BUDŽET
10 meseca pre
Odgovori  OBEZBEĐENJE

Jel se ta “pozamašna suma” plaća iz budžeta? Jel je odobrava šefica finansija?

Dimitrije
Dimitrije
10 meseca pre
Odgovori  BUDŽET

Znam da svi ovde što pljujete docicete da slušate Cecu uz pljeskavicu. Foliranti jedni!

LEKAR
LEKAR
10 meseca pre
Odgovori  Dimitrije

Dimitrije na kojoj si terapiji? Treba da ti se pojača doza!!!

SOCIJALNI SLUČAJ
SOCIJALNI SLUČAJ
10 meseca pre
Odgovori  Dimitrije

Dimitrije ja nemam ni za hled, ni za račune a kamo li za pljeskavicu. Al imam dostojanstvo i neću doći da slušam tu jeftinu pevaljku koja zarađuje milionske sume na račun nas sirotinje i bede! Sram te bilo!

Miki
Miki
10 meseca pre

Kakoo to “na račun sirotinje zarađuje”? Zašto sirotinja voli tu ” zvezdu”?

muki
muki
10 meseca pre
Odgovori  Dimitrije

Dimitrije ti znaš nešto što ni gradonačelnik ne zna, a to je da li će biti Roštiljijade. Dakle:

  • ti si član kriznog štaba
  • gradonačelnik spinuje da ne zna
  • ti si gradonačelnik koji spinuje da ne zna

Ti nisi dvostruka, ti si trostruka ličnost. Uz to i pun mržnje prema onima koji drugačije misle. Oladi malo čoveče, ne valja za opšte zdravlje.