Ćuta: Vidimo se na terenu

BEOGRAD

Zamenik predsednika poslaničke grupe Moramo – Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta je danas tokom skupštinske rasprave o novoj Vladi upitao kandidatkinju za ministarku za javna ulaganja Dubravku Đedović da li je “za Rio Tinto ili ne” i primetio “da se poslanici okupljaju” pa konstatovao da se “priča da dolazi on”.

U nastavku obraćanja, Jovanović je mandatarku Anu Brnabić upitao da li misli da narod zanima kako se ona prepucava sa opozicijom.

“Narod se bori da preživi i kada se sve ovo (zasedanje) završi, vi ćete sesti u skupocena kola i otići u svoje vile, a sutra će u Srbiji nići još jedan buvljak, jer se narod bori za goli život”, kazao je Jovanović.

On je najavio da će 8. novembra biti održana sednica skupštinskog Odbora za zaštitu životne sredine u Loznici.

“Tema će biti Rio Tinto i pozivam sve poslanike da dođu pred narod sa svojim stručnjacima i da objasne šta se dešava sa projektom Rio Tinta”.

“Vidim da (poslanik SNS Vladimir Đukanović) Đuka kuka, a predsednik se udara u glavu, vidimo se na terenu. Srbija je tempirana ekološka bomba. Rusima ste dali naš gas i naftu, Kinezima bakar i zlato, a sad treba namiriti još jednog predatora – Rio Tinto”, ocenio je Jovanović i zaključio da je ključna reč za 2022. godinu “pobuna”.

Izvor: FoNet

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare