Članovi za jug Zelenih Srbije podržavaju SNS

LESKOVAC

Na sastanku održanom dana 06.12.2023. godine u Leskovcu u prisustvu predsednika gradskih i opštinskih odbora Jablaničkog i Pčinjskog okruga, doneli smo odluku da podržimo listu 1. „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, kako na parlamentarnim tako i na lokalnim izborima, koji će se održati 17.12.2023. godine.
Odluka je doneta na zahtev članova Zeleni Srbije sa juga Srbije.

Pomenutu odluku smo doneli iz sledećih razloga:
• Na bazi podataka o uloženim sredstvima grada Leskovca za oblast Zaštita životne sredine – ekologija došli smo do sledećeg zaključka: ulaganja za oblast zaštita životne sredine – ekologija 2012. godine iznosila su 11.705.029 dinara, dok je planom za 2024. godinu za istu oblast opredeljeno 103.682.000 dinara.
Uložena sredstva i plan budućih ulaganja grada su znak odgovornog pristupa ovoj problematici, kako bi zdravu životnu sredinu ostavili generacijama koje dolaze.
• Zato što napokon osećamo ponos, ne stideći se naše prošlosti i obezbeđujemo sigurnu budućnost nama i našoj deci na čelu sa čovekom koji je pozicionirao Srbiju kao samostalnu i suverenu državu – Aleksandrom Vučićem.
• Damo neposredan doprinos listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, kao i listi „Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane“.

Ovom prilikom pozivamo sve naše članove i simpatizere da u nedelju 17.12.2023. godine podrže listu broj 1. „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, kao i listu 1. „Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane“, navodi se u saopštenju kojeje potpisano sa “Koordinator Zelenih Srbije za Jug
Stevanović Blagoje.

Predsednik Zelenih Srbije Ivan Karić potpisao je 1. novembra koalicioni sporazum sa Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem Palmom o zajedničkom nastupu sa SPS i JS na izborima 17. decembra. (kraj) saopštenje/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare