Čitaoci pitaju, Vodovod odgovara

LESKOVAC

Iz leskovačkog Vodovoda stigla je reakcija na dva objaveljena pitanja čitaoca JUGPressa.

Reakciju objavljujemo u integralnoj verziji.

“Povodom teksta objavljenog na Vašem portalu dana 12.01.2020. godine, “Čitaoci javljaju: Ostavili ulicu nezavršenu”, a tekst se odnosi na ulicu Prvomajsku u Leskovcu, JKP Vodovod Leskovac, dostavlja sledeću informaciju:

U toku zimskog perioda, van građevinske sezone (od 15. novembra tekuće do 15. marta naredne godine), ne vrši se asfaltiranje ulica i trotora. Naime, zbog same tehnologije procesa asfaltiranja u zimskom periodu na niskim temperaturama ne izvode se radovi na asfaltiranju. Nakon popravke havarije i zatrpavanja rova peskom i šljunkom do kote nivelete saobraćajnice, vrši se povremena dopuna rova zbog naknadnog naleganja po potrebi. Inače kvar u ulici Prvomjskoj prijavljen je 07.01.2020. godine i otklonjen je istog dana.

Takođe u tekstu “Čitaoci pitaju: Isped zgrade curi voda, u Vodovodu kažu da otklanjanje kvara mora da plate sami stanari”, od 14.01. 2020. godine, u tekstu ističete da će stanari morati da plate i račune za vodu koja curi već duže vreme. Napominjemo da zbog kvara na vodovodnom priključku na lokaciji u ul. Ilije Strele broj 6 u Leskovcu, stanari navedene stambene zajednice imaju uredno vodosnabdevanje i njihovi računi nisu i neće biti uvećani zbog kvara.

Regionalna informativna agencija JUGpress poziva građane i građanke da nam šalju fotografije, tekstove i video snimke vezane za komunalne probleme u svom komšiluku, ulici, naselju, selu, gradu ili opštini .

Vaše priloge objavićemo na sajtu JUGpressa i tako probleme učiniti vidljivim.

Vidljivost doprinosi i njihovom rešavanju.

Pozivamo vas i da nam šaljete pitanja ili dileme koje želite da iznesete pred predstavnike nadležnih organa, odnose se na probleme i pojave u vašem okruženju, a niste u mogućnosti da to direktno učinite.

Naši novinari će potražiti odgovore za vas i objaviti ih kao medijske priloge.

Mejl adresa redakcijajugpress1@gmail.com

viber 063/8549104

fejsbuk: JUGpress

tviter : JUGpress

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare