Čitaoci pitaju : Kada će da bude završena ulica Bore Stankovića ?

VRANJE

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress pitaju kada će da bude završena ulica Bore Stankovića u Vranju.

Pišu da su radovi počeli početkom oktobra i da je tada obećano da će da traju 60 dana ali da je ova ulica i dalje raskopana.

Pitaju i da li će tako ostati do proleća.

Poslali su nam i fotografije koje objavljujemo.

Pitanja prosledili nadležnima.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mile
Mile
4 godine pre

Ulica Bore Stankovića je trebalo da bude rekonstruisana tj. izgrađena kao bulevar sa četiri trake za saobraćaj i zelenilom između još pre 15 godina. Kao takva je i započeta iz samog centra Vranja i sa drugog kraja od kasarne “Knjaz Miloš Veliki”. Zato su i sve ove kuće sa desne strane ulice otkupljene i pripremljene za rušenje. A onda se našao neko da izda dozvolu za zgradu koja je iznikla kod ulaza u Dom zdravlja i odeljenja za hemodijalizu vranjske bolnice i zauvek zatvorio ovaj projekat. Dakle ul.Bore Stankovića će ostati samo sokak i primer samovolje pojedinaca a grad Vranje nikada neće dobiti normalan i funkcionalan prlaz saobraćajnicama.Veliki propusti su načinjeni kod izgradnje centra ovoga grada još sedamdesetih godina prošlog veka: sliteri, pošta koja pokriva crkvu, jednosmerne i uske ulice,…. i sada prilaz centru. Na kraju, trebalo bi centar Vranja izgraditi na neko novo mesto a postojeći ostaviti za primer studentima arhitekture i građevine kako ne treba da izgleda centar jednog grada!

alek
alek
4 godine pre
Odgovori  Mile

Mile, objasnio si.
Crkva iz 17. veka i posta u staklu jedno pored drugog.
Bore Stankovica se pruza istog zapad, i logicno je da bude glavna ulica u VR, ali svi smo sdevoci na sta lici i na sta ce tek da lici. Treba ostaviti kaldrmu, a poplocati trotoar i napraviti nelo lepo setaliste sa drvoredom i sl… ali…

Suzana
Suzana
4 godine pre
Odgovori  Mile

Gluposti…Gde se posle sto godina menja i izmešta centar grada?!