Čitaoci javljaju: Zašto decu za sve vrtiće upisuju samo u “Bambiju”

LESKOVAC

Čitaoci JUGpressa javljaju da je Predškolska ustanova “Vukica MItrović” upis dece u vrtiće te ustanove organizovala samo u “Bambiju”.

A zbog reakcija roditelja deca iz ovog vrtića su prebačena u drugi.

Roditelji koji su nam pisali pitaju da li je ovakva odluka u skladu sa merama zaštite od korone i izražavaju zabrinutost za zdravstvenu bezbednost dece koja inače borave u vrtiću “Bambi”.

Pitaju i zaštio deca nisu upisivana u prostorijama uprave Predškolske ustanove “Vukica MItrović” već u vrtiću iz koga su, zbog toga, decu premestili u drugi vrtić

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
i u vrtic sede neznalice
i u vrtic sede neznalice
8 meseca pre

Pitajte Mariju, ona muva s gradonacelnika. Najvise se razume u Rudarsku. Spiskala 8 400 000 dinara pare svih Leskovcana. Kad je znala da tako pritiska nerazumno, sad neka se pohvali sa svoju sposobnos.Ma gde ih nadje takvi kilavi, nedoklepani, a bezobrazni, drcni, silni bre na fotelju. Sto supljiji to sebe dalje vide u politici. Sad ce u gradsko vece isto mladi, neznalice, nesposobni da nam vode grad, tacnije da klimaju s glave a on ko najpametniji da ih predvodi. Ha, ha, ah, ha, lelke, boske.

Lepo je predlozeno, ali novinari nece da pitaju.

Zasto clanove gradskog veca ne pitate, intervjuisete koji su im domeni znanja, za koje su tacke glasali, da narod cuje da oni samo podizu ruke po naredjenju a da se ni u sta ne razumeju. Treba da ih bude sramota da raspodeljuju budzet i usvaju najvaznije odluke grada.

To se nekad zvalo GRADSKA VLADA!

I tu su sedele najmudrije glave. Danas sede praznoglavci. I da imaju nesto u glavi, to ne smeju da iskoriste, jer nije dozvoljeno da misle.