Čitaoci javljaju: Veternica sama pravi branu u centru Leskovca

LESKOVAC

Da li prisustvujemo nastajanju brane koju Veternica sama pravi, pitaju čitaoci JUGpressa koji su nam poslali i fotografije.

Hoćemo li tako dobiti kupalište u centru grada? Što bi Vlasotinčani bili bolji od nas.. , konsatuju.

Na fotografijama je granje i drugi otpad koji se gomila pored nosača mosta u reci a koji niko ne čisti.

Što može biti opasno, naročito ako reka nabuja zbog obilnijih padavina.

Prati
Obavesti me o
guest

11 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
gvoždjara
gvoždjara
3 godine pre

Da je ružno, jeste, ali ipak ne preterujmo. Bilo je ovoga i za vreme drugih vlasti. A i sasvim je prirodno da reka gomila materijal oko stubova u svome toku. Nećemo sad valjda da udrimo po ovoj vlasti, zbog svakakvih “trica i kučina”? Imaju oni mnogo ozbiljnije grehe.

Da li je opasno? Pa i nije. Veternica je nekada, kad se naljuti, nosila mostove, a kamoli ovo malo granja i đubreta. Srećom, otkad je regulisana, ne može više da bude ljuta.
Ali ipak ponavljam:

Da je ružno, jeste.

Beše tvoje na II portalu
Beše tvoje na II portalu
3 godine pre
Odgovori  gvoždjara

Stara botovska kletva: dabogda imao lajkove, pa nemao.

Harakiri/sepuku
Harakiri/sepuku
3 godine pre

? O užasa šta mu napisaste ?? ?

Beše tvoje na II portalu
Beše tvoje na II portalu
3 godine pre

Oh mon Dieu! 50 osvetoljubivih minusa?! ? Vanserijski inteligetnan komentator ili komenatorka napisa ovde pre neki dan da imamo posla sa osobom sa F dijagnozom.

Gaga Jovanoviċ Solidarnost
Gaga Jovanoviċ Solidarnost
3 godine pre
Odgovori  gvoždjara

Čitaoci s pravom negoduju. Odakle tebi anonimusu pravo da se ovde kočoperiš osnovno školskim i IT znanjem, da pišeš opšta mesta ispod vesti, da populišeš kao nijedan drugi komentator, da presuđuješ mojim sugrađanima, da leskovčanima lepiš stranačke i druge etikete da se predstavljaš kao ekspert za proizvodnju meda…da nema koga ne “poznaješ” (moj dragi prijatelj taj i taj…poznanik…znam ga 20 godina).? Ko si ti da sebi, bolesna osobo, dozvoljavaš da je tvoja poslednja o svim moguċim situacijama, ljudima…
Nikada do sada nisam komentarisala, uglavnom čitam ĉlanke i komentare, i – šta vidim poslednja 4-5 dana? Manijaka kome je glavni zadatak da podešava minuse na komentarima. Bolesnu osobu kija ne shvata da niko ne źeli da komunicira sa njom. Moźda je pedofil, manijak, narkoman, alkoholičar, ubica… Ljudi ga se klone, a on je uporan u svom baumu i pravi se da to ne primeċuje? Molim urednicu da objavi moj komentar. Jako sam besna, izvinite!

Promašeni komentar
Promašeni komentar
3 godine pre

Mile
Mile
3 godine pre

Lepa je ova pesma, možda je lepa i reka Veternica, ali sumnjam da je bezbedno kupanje u njoj. Toliko se u njoj sliva kanalizacija, pesticidi, tehnološki otpad, komunalni otpad, … da mislim da je rizično po zdravlje i da se pregazi. Koliko čujem, ribe skoro da i nema. A i da je ima, mislim da je rizično takvu ribu staviti u tiganj.
Inače, Leskovac je jedini grad koji nema kupalište na otvorenom. A bilo je planirano još kad se počelo sa “leskovačkog skadra”, zatvorenog bazena. Međutim, naši “stručnjaci” su jedva uspeli da završe skadar, a za ostalo nije ostalo para. Negde su se izgubile, jadnice.
Sve u svemu, sramota za naše “vođe”, a i nas same. Tužno.

Dal se stidiš protuvo
Dal se stidiš protuvo
3 godine pre
Odgovori  Mile

Buđavi, Nije lepo da potežeš pokojnika i stavljaš ga u kontekst današnjice. Nit je imao veze sa vama žutima niti sa ovim preobučenim žutima. Jako je podlo.

Harry
Harry
3 godine pre

Peco, ti li si? Lep ti je jutujub kanal. Ti li nemaš neku drugu rabotu sem da voliš da mrziš?

ludilo
ludilo
3 godine pre
Odgovori  Harry

Nije Peca. To je Harry, gvozdjara, promaseni komentar i sbi koji ulaze u razgovor s komentatorima. ,,Svadjaju se”. Lazno, naravno.

Izvinite
Izvinite
3 godine pre
Odgovori  ludilo

Jel tu moja źena Lepa Šojiċ?