Čitaoci javljaju: Uvećani računi za grejanje stižu ali ne i grejanje

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress nam javljaju da im uveliko stižu uvećani računi za grejanje ali da niko ne govori kada će dobiti i grejanje.

“Oktobarski računi za grejanje za stan od 56m kvadratna povećani su sa 4950 dinara na 6690,65 dinara,dok su plate i penzije u stanju mirovanjate je i ovo povećanje cena ponovo na štetu građana Srbije a ovo je politika koja vodi ka još masovnijim migracijama stanovništva sa juga Srbije”, pišu naši čitaoci.

“S obzirom da od 2013. godine u državi važi zakon o zabrani zapošljavanja u javnom sektoru , a u najveće se zapošljavaju stranački podobni ljudi, a funkciinalno nepismeni, sa privatnim kursevima, i bez dana radnog staža postaju direktori što javnih ustanova, što raznih službi u gradu ,postavlja se pitanje kako jedna četvoročlana porodica može da preživi ovaj period inflacije. S obzirom na to da smo došli do situacije da ne možemo da se zaposlimo jer nismo partijski podobni, a sve što neki član porodice koji radi zaradi, dajemo samo na hranu!?” pitaju naši čitaoci koji nam šalju i fotografije svojih računa za grejanje.

Prati
Obavesti me o
guest

8 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sofia
Sofia
1 godina pre

Nabavite energente , pelet , drvno , struju ili sta god , pa se samostalno grejte. Onda cete tek da kukate.

Mirko
Mirko
1 godina pre
Odgovori  Jugpress

Ja živim u kući i imam centralno grejanje, za koje lično sam nabavljam energente, sam čistim kotao, sam vršim popravke i opet me skuplje košta po kvadratu nego vas u zgradama koje drugi greju, drugi nabavljaju, drugi održavaju i popravljaju. Stidite se svoje sebičnosti! Iz naših džepova se subvencionišu troškovi vašeg grejanja!

Maki
Maki
1 godina pre
Odgovori  Jugpress

Pogrešio čovek, verovatno je mislio na post iznad 🙂

Fedor
Fedor
1 godina pre
Odgovori  Mirko

Naučniče, pođimo od pretpostavke, pošto si mnogo pametan, da ti je kuća površine najmanje 120 m2. Da Toplana prođe kroz tvoj sokak i da ti ponudi da te priključi na centralo grejanje, sve me stra da bi ti pristao. Sve me stra da bi pristao da mesečno plaćaš po toj ceni Toplani. A cena grejanja bi ti na godišnjem nivou bila oko 300.000 dinara Zato se ne ..ri klikeri

Laki
Laki
1 godina pre
Odgovori  Mirko

Čije bre ti troškove subvencionišeš, nesrećo jedna? Tad bi bili subvencionisani, kad bi nas ti, slepče, subvencionisao. Idiot koji reži na sugrađane umesto na vlast, ne zaslužuje ni da mu se replicira, ali ufostojiću te svojim komentarom.Kao i Sofiju, koja gleda na stvari kao i svaka druga malograđnka.

Maki
Maki
1 godina pre
Odgovori  Sofia

Zašto bi draga moja Sofija kukao…Kolko para, tolko muzike (i to kad hoću), a ne kao sugrađani koji cele godine plaćaju grejanje, a nemaju ga kad im je potrebno.