Čitaoci javljaju: Ulazi i hodnici u zgradama se ne dezinfikuju iako upravnici svakog meseca naplaćuju održavanje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Čitaoci JUGpressu već nekoliko dana javljaju JUGpressu da upravnici zgrada ne organizuju dezinfikovanje ulaza i hodnika.

A tamo gde je to uradjeno, čitaoci kažu da su ekipe iz Kruševca dezinfikovale hodnike prskajući malim prskalicama i pišu nam da sumnjaju da je taj posaoa efikasno uradjen.

Čitaoci pitaju i zašto Komunalac ne čisti djubre sa ulica i dezinfikuje ih.

Poslali su nam i fotografije ulaza zgrada gde su upravnici zalepili obaveštenja i upozorenja ali s eniszu potrudili i da ih primene.

Čitaoci kažu da su ogorčeni jer im upravnici svakog meseca naplaćuju troškove održavanja zgrade ali ne organizuju dezinfekciju u vreme opasnosti od korona virusa. Kažu i da ne znaju ko je nadležan da ovo kontroliše pa su se zato odlučili da pišu JUGpressu.

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Misko
Misko
4 godine pre

Ne samo da se ne dezinfikuju nego se i ne čiste..ceo mart mesec niko nije bio da pomete a da ne pričam o brisanju i dezinfekciji.Sramota! Ne treba se jedan dinar dati za održavanje.

Mika
Mika
4 godine pre

Ja mislim da bi njih trebala da kontroliše komunalna inspekcija. To je svakako trebalo da bude definisano tim famoznim zakonom, koji odgovara samo tim “upravnicima”, i možda SNS u zbog provizija. U svakom slučaju, još jedan namet i uvođenje trivijalnog zakona, koji mora da se primenjuje, a ima toliko drugih koji se nikako ne primenjuju. Na primer, zakon o planiranju i izgradnji. Njime je predviđeno da stambena zgrada koja nije građena po njemu ne može da dobije upotrebnu dozvolu, da se useli, tj. treba da se ruši. Ali, mislim da je retka zgrada koja je dobila ovu dozvolu, a sve su useljene, a niti jedna nije srušena. Čujem da i zgrada kod vojne ambulante takođe nema upotrebnu dozvolu, a skoro je useljena. I oni nemaju parking mesta, a pomenuti zakon propisuje 1,1 ili 1,2 parking mesta po stanu.
Sve u svemu, bruka vlasti. A mi, obični smrtnici, moramo da kusamo ono što nam oni skuvaju, sviđalo nam se ili ne.

snishodljivost i licemerje, da se ne zamere
snishodljivost i licemerje, da se ne zamere
4 godine pre

Podnesite prijave protiv upravnika, odmah.

Sara
Sara
4 godine pre

Mogli bi da dezinfikuju sve ulice u gradu. Da operu nekom hemikalijom. Ne samo u centru. Leskovac je veliki!!!

Noce
Noce
4 godine pre

Živim u zgradi, tvrdim da upravnici zgrada ne rada apsolutno ništa (sem naplaćivanja za “usluge”). Cela ideja se pokazala kao veoma štetna i neefikasna te je treba je što pre ukinuti.

Deki
Deki
4 godine pre
Odgovori  Noce

Ako ih ukinu, gde ċe onda SNS sa tim silnim nezaposlenim aktivistima stranke i botovima?