Čitaoci javljaju: Rupe na kolovozu na “Niškoj” ulici

LESKOVAC

Ćitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da su dve iskopane i ostavljene rupe na kolovozu danas ozbiljno ugrožavale saobraćaj na popularnoj “Niškoj ulici” čiji je, zapravo, zvanični naziv ulica Jućnomoravskih brigada.

Problem je bio još veći vozačima, navode, zbog pijačnog dana i velike gužve u ovoj ulici baš na relaziji gde se nalaze ove dve rupe.

Nije poznato ko ih je iskopao i “zaboravio” da sve vrati “u prvobitno stanje.

Rupe su obeležene unacima ali je nekod ovozaća jedan od njih oborio na trotoar.

Poslali su i fotrografije.

Prati
Obavesti me o
guest
6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
čaki
čaki
11 meseca pre

Pa kad shvatite najzad da Novica treba da rešava te probleme, da je birao svoje saradnike, da “prati” grad ( izgradnju trga ne mora da prati , to je već previše) – onda vam je jasno zašto smo jadni i zadnji.

Micky Mouse
Micky Mouse
11 meseca pre

Da je samo u “Niškoj” ulici ovako, bili bi “na konju”. Problem je što su 90% gradskih ulica pune rupa ili izvitoperenog asvalta. Najbitnije sada je da je asvalt u Kukolovcu i još nekim rezervoarima glasova za izbore, koji će samo što nisu… Ako ostanemo, a sve mi se čini da nećemo, ćeraćemo se za rupe posle ovih izbora, u susret nekim novim…

Komunalna radi selektivno
Komunalna radi selektivno
11 meseca pre

Zovite komunalne stručnjake da reše!

REALNOST
REALNOST
11 meseca pre

Da li je Leskovac “povoljno mesto za investiranje” ili kasaba?

DIVLJI ZAPAD
DIVLJI ZAPAD
11 meseca pre

Gde su sad nadležni da kontrolišu ovo? Uz ovaj totalni haos još i beli automobil (pogledaj sliku) parkiran na potpuno nepropisan način na mestu gde je zabranjeno parkiranje!

Mihajlo
Mihajlo
11 meseca pre

A tek da vidite iskopinu Vodovoda i tablu u Stanoja Glavaša, blizu Sloginog igrališta. Dvadesetak dana već čuči i zauzima više od pola trake. Bitno da se niko ne sekira