Čitaoci javljaju: Rupe na kolovozu na “Niškoj” ulici

LESKOVAC

Ćitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da su dve iskopane i ostavljene rupe na kolovozu danas ozbiljno ugrožavale saobraćaj na popularnoj “Niškoj ulici” čiji je, zapravo, zvanični naziv ulica Jućnomoravskih brigada.

Problem je bio još veći vozačima, navode, zbog pijačnog dana i velike gužve u ovoj ulici baš na relaziji gde se nalaze ove dve rupe.

Nije poznato ko ih je iskopao i “zaboravio” da sve vrati “u prvobitno stanje.

Rupe su obeležene unacima ali je nekod ovozaća jedan od njih oborio na trotoar.

Poslali su i fotrografije.

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
čaki
čaki
2 godine pre

Pa kad shvatite najzad da Novica treba da rešava te probleme, da je birao svoje saradnike, da “prati” grad ( izgradnju trga ne mora da prati , to je već previše) – onda vam je jasno zašto smo jadni i zadnji.

Micky Mouse
Micky Mouse
2 godine pre

Da je samo u “Niškoj” ulici ovako, bili bi “na konju”. Problem je što su 90% gradskih ulica pune rupa ili izvitoperenog asvalta. Najbitnije sada je da je asvalt u Kukolovcu i još nekim rezervoarima glasova za izbore, koji će samo što nisu… Ako ostanemo, a sve mi se čini da nećemo, ćeraćemo se za rupe posle ovih izbora, u susret nekim novim…

Komunalna radi selektivno
Komunalna radi selektivno
2 godine pre

Zovite komunalne stručnjake da reše!

REALNOST
REALNOST
2 godine pre

Da li je Leskovac “povoljno mesto za investiranje” ili kasaba?

DIVLJI ZAPAD
DIVLJI ZAPAD
2 godine pre

Gde su sad nadležni da kontrolišu ovo? Uz ovaj totalni haos još i beli automobil (pogledaj sliku) parkiran na potpuno nepropisan način na mestu gde je zabranjeno parkiranje!

Mihajlo
Mihajlo
2 godine pre

A tek da vidite iskopinu Vodovoda i tablu u Stanoja Glavaša, blizu Sloginog igrališta. Dvadesetak dana već čuči i zauzima više od pola trake. Bitno da se niko ne sekira