Čitaoci javljaju: Rampa podignuta, voz prolazi

LESKOVAC

Čitalac JUGpressa je poslao fotografiju na kojoj se vidi da rampa na pružnom prelazu u Leskovcu, kod “Male vage” nije spuštena a da voz prolazi.

Objašnjava i da semafor na ovom pružnom prelazu ne radi.

Pre nekoliko meseci na ovom pružnom prelazu vozje udario u kamion a iz Železnica Srbije su tvrdili da je rampa bila spuštena .

U ovom slučaju se jasno vidi da nije iako voz prolazi.

Ovaj pružni prelaz se nalazi na putu kojim se iz pravca Vlasotinca i Vranja ulazi u Leskovac

Prati
Obavesti me o
guest
2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dragan
Dragan
13 Avgusta, 2020 2:59 pm

Već je odranije poznato da taj pruzni prelaz( ali i većina njih u našem gradu) ne radi uvek. Zato bih zamolio sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju prilikom prelaska istih. Naime ja sam prošle godine 22.8 znači skoro će godina, imao tešku saobraćajnu nezgodu baš na tom prelazu. Hvala bogu pa sam ostao živ imao sam sreće. Inače Zeleznice Srbije očigledno da ne mare za zivote građana i ne rešavaju taj problem, pa zato apelujem VODITE RED tj.samo oprezno prilikom prelaska istih bilo gde u gradu. Hvala čitaocu što je ukazao na problem( nije prvi) i hvala redakciji koja piše o ovome. Pozdrav

Mićko
Mićko
13 Avgusta, 2020 9:39 am

Hvala čoveku koji je ovo slikao, a hvala i Vama u redakciji što ste ovo objavili. Ovo je za mene, a nadam se i za ostale vozače, upozorenje da ne prelazim prugu pre nego pogledam, uverim se da nema voza u blizini. Do sada sam verovao i prolazio bez gledanja. Hvala bogu da voz tada nije naišao.

Проститутки Бишкека
2
0
Ostavite komentar.x
()
x