Čitaoci javljaju: Posle pisanja JUGpressa pijaca delimično očišćena

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da je , posle naše objave, u ponedeljak 13. novembra oko 13:00 ispred pijace u naselje Dubočica, u ulici Milentija Popovića, iza zgrade B2, došla, kako tvrde, petočlana delegacija , u kojoj je bio i direktor JKP Komunalac Vladimir Sinadinović.

“Najpre je ta delegacija, koja zastupa gradonačelnika, pokušavala oko 20 minuta da otvori pijacu jer su se izgleda ključevi od katanca kojim je vezana ograda pijace, zagubili u svežnju ključeva koji su doneli sa sobom.

Uspeli su da očiste kontejner, koji se nalazio unutar pijace, i da ga zatvore, ali su prostor oko kontejnera ostavili za neki drugi put. Takođje, đubre oko ograde unutar pijace je očišnjen, a prostor okolo pijace je očišnjen, a gomila ostavljena pored ograde. Ostaci od polomljenih flaša su delimično očišćeni. Ono što je zanimljivo jeste da su morali stari katanac pijace da obiju te su, po završetku posla stavili novi katanac. A mi građani se nadamo da će taj ključ čuvati ali i da će i pijaca početi sa radom uskoro! ” pišu naši čitaoci.

Poslali su i fotografije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare