Čitaoci javljaju: Ispred leskovačke policije red roditelja i po mraku

LESKOVAC

Red roditelja koji čekaju na neophodne potvrde iz Policijske uprave u Leskovcu ne smanjuje se ni po mraku, javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

Veliki red bio je i danas a roditelji su negodovali zbog ovog , kako navode, maltretiranja od strane lokalnih vlasti i zahteva da moraju, u kratkom roku, da pribave sve neophodne potvrde da bi mogli da dobiju pomoć iz budžeta grada za udžbenike svoje dece koje su već kupili.

Kažu da sve već postoji u školama koje pohadjaju njihova deca, ali i u elektronskom sistemu i da im nije jasno zašto se sve to traži da se podnese u roku koji je, smatraju, prekratak. (kraj) ČJ/MN

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Lea
Lea
6 meseca pre

Stičem utisak da nikada u istoriji Srbije jedna vlast nije toliko uživala tome da omalovažava svoj sopstveni narod kao što to čini ova. Mislim da za njih nema lepše slike Srbije,nego kad udele neku milostinju a kilometarski redovi ljudi poniženi, slomljenog dostojanstva i pognute glave stoje u redovima i čekaju za istu..PA GODPODO IZ VLADE UŽIVAJTE U TOJ SLICI JOŠ KOJI DAN,DOK MOŽETE..

Avav
Avav
6 meseca pre

Kakvo ponižavanje roditelja! Sram da vas bude! Za 5 dana 7000 potvrda?! Kakve službenike imate, ni 5 meseci im ne bi bilo dovoljno! Još se hvalite na sva usta, a uslovili ste roditelje da kupuju kletove udžbenike, koji su i 5 skuplji od Kavčićevih, koje je takodje odobrilo Min. Prosvete! Ali tu vas „nema“%! Ekskurziju vam organizuje ona seljačina iz njive prema Vlasotince, jer ima besplatnih letovanja za direktore škola! 200 evra za dva noćenha u NS!? Za te pare 5 dana u Milanu! Ali, ko nas jbe kad ćutimo! Nismo mi za bolje! Čekaj napaćeni narode 8 sati, da ti vrate tvoje! Besplatno školovanje?! Samo još boravak dece u školi ne plaćamo, ali možda se i to promeni!? Jer, ekonomski tigar. ????

AloBre
AloBre
6 meseca pre
Odgovori  Avav

Bravo Avav