Čitaoci javljaju: Popravljen kvar, meštani Radonjice dobili vodu juče popodne

LESKOVAC

Čitaoci javljaju da su, posle pisanja JUGpressa u utorak kasno uveče, meštani sela Radonjica dobili vodu za piće juče nešto posle 15 sati , pošto su ekipe leskovačkog “Vodovoda” popravile kvar na cevi .

Radonjičani kažu i da se cev na kojoj je bio kvar nalazi PREKO PUTA benzinske pumpe, da tom trasom ne prolaze nikakve druge instalacije .

A tzbog vesti , koju je JUGpress objavio u rebrici “Gradjani javljaju” u utorak kanso uveče, juče je reagovao novopostavljeni vd direktora Jacvnog preduzeća “Vodovoda” Staniša Ristič koji nas je optužio da smo objavili“proizvoljan i neprovereni članak” koji je i “neargumentovan” te da je “neprofesionalna” jer nismo objavili informaciju iz saopštenja koje su oni dan kansije okačili na svom sajtu (ne i obavestili na direktan način ni medije ni , što je važnije, meštane Radonjice) da će vodu dobiti do 14 sati u sredu.

Vodu su dobili posle 14 sati a novi direktor je pljuvao medij umesto da organizuje pružanje usluge građanima, od kojih ubiru pare i primaju plate na odgovarajući i pravovremen način.

I da, recimo, povećaju broj ljudi koji će rdaiti na terenu, na otklanjanju kvarova, umesto što ubacuju nove stolove u kancelarije za administraciju.

U nastavku objavljujemo linkove na naš prvi tekst i reakciju

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare