Čitaoci javljaju: Od Leskovca do Beograda putovali sedam sati “brzim auto putem”

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javili su nam da su od Leskovca do Beograda u toku jučerašnjeg dana putovali po sedam sati.

Javljaju nam da su oni koji su iz Leskovca pošli automobilom u 13 sati u Beograd stigli nešto posle 20 sati, da je suta situacija bila i sa onima koji su na put pošli nešto kasnije.

Takođe sa putnicima koji su koristili direktnu autobusku liniju.

Osamdesetih godina se autobusima tadašnjeg “Jugekspresa” ( čak i onim sa drvenim sedištima koji su saobraćali obično na lokalnim linijama) od Leskovca do Beograd u vreme postprazničnih najveći gužvi i po starom putu, stizalo za 4,5 sati .

Gužve ne mogu da budu izgovor za jučerašnji haos i višesatno čekanje na auto-putu , koji je deo Koridora 10 , jer u svakom pravcu postoje po tri trake .

Problem je nešto drugo, radovi na putu koji traju više meseci i nikako da budu završeni a zbog kojih se saobraćaj preusmerava. Zato ljudi u Srbiji, u 21. veku i pored svakodnevnih hvalisanja političara “brzim putevima” i “liderom u regionu” od Leskovca do Beograda putuju po više od sedam sati.

Od Vranja je taj period za sat duži.

Od jutros se niko od zvaničnika iz “Puteva Srbije”, resornog ministarstva ili Vlade Srbije nije oglasio da se bar izvini građanima zbog višesatnog maltretiranja u kolonama vozila. (kraj) ČJ/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare