Čitaoci javljaju: Na visećem mostu postavili još jedno srce

LESKOVAC

Čitalac JUGpressa javlja da su na visećem mostu kod Zelene pijace radnici Komunalca iz Grdelice danas postavili još jedno srce.

Stilizovana dupla srca, znači ukupno četiri komada, postavljena su sa jedne i druge strane mosta kojim brojni leskovčani idu i vraćaju se sa Zelene pijace, najveće u ovom gradu.

Dobili smo i fotografije koje objavljujemo .

11
Ostavite komentar

avatar
9 Tema komentara
2 Odgovori na temu
1 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
10 Autor komentara
sta cesLepa BrenaJes da budeAleksandra Stevanovicpoceli izbori Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Lepa Brena
Gost
Lepa Brena

Ovo li je uradjeno. Cemu sluzi ovs bljuvotina na mostu.Tri fenera da su stavili vise bi vredelo. Sramota, vrdja nam inteligenciju. Jos da krenu po mesne zajednice da stavljaju srca.

sta ces
Gost
sta ces

Domet savetodavaca je tolicki. Steta

Jes da bude
Gost
Jes da bude

Serif nas zeza narode. Trosi na dzidza midze a mi cutimo da pokaze koliko je mocan. Do zore nicija ne gori. Nece ni tvoja.

Aleksandra Stevanovic
Gost
Aleksandra Stevanovic

Ne mogu da shvatim kako nekim ljudima sta god da se uradi u gradu deluje bez veze. Pitam se dal je problem u izgradnji ili u tim ljudima…

poceli izbori
Gost
poceli izbori

al ce bude sex kad od bijac dodjes kuci od ovolki srciki

Aca
Gost
Aca

Okrenite sliku napako podseca na testisi ili zadnjicu.

strahota
Gost
strahota

Ovo vise nije ni smesno ni za salu, ovo je tuzno sta se u ovom gradu radi. Bas su lepe ove kuce pored srca, imaju divne fasade a i ove bandere prepune zica ili urasle usred ove propasti jos je samo srce falilo, kako god jadno da jadnije ne moze biti. U kojm veku zivimo pa da jedan gradonacelnik i ostali odgovorni u ovom gradu rade ovakve gluposti..Boze me sacuvaj ali ovo ne ide nikako na bolje

Zikica
Gost
Zikica

Ove stare sa leve strane su lepe, ali ova sa desne….Ko bre kreci kucu u boju kajsije? Bez stila i ukusa. Ko i ova srca u obliku zadnjice.

Neko pored mosta
Gost
Neko pored mosta

Hvala gradonacelnice, znam da mislis na mene.

dvojica ispod srce
Gost
dvojica ispod srce

Lele, sad gledam ovu dvojicu sto ispod srce istovremeno prolaze i ne mogu da prestanem da se smejem, kuku, od bruku, sta ce im kazu komsije kad gi vide kako zajedno prolaziv pod srce, leleeeee.

Sanja
Gost
Sanja

Posle mosta ljubavi pored OŠ”Svetozara Markovića” i Centra za stručno usavršavanje,Leskovac dobija još jedan most ljubavi pored pijace na Niškoj ulici,na mestu visećeg mosta.Estetski se ne uklapa ova konstrukcija u obliku srca, pored ova dva stuba za osvetlenje,njih treba ukloniti,jer ljubav će nas osvetljavati prilikom prelaska mosta.Danas na istom mostu još jedno srce.
Idejnom tvorcu ovog dela sve čestitke.
A hoće li biti postavljeno srce na takozvanom Leteksovom mostu,tamo je mesto fantastično.Zamislite vozite auto i nailazite na ovaj pomenuti most, a ono postavljena konstrukcija u obliku velikog srca.Tu bi svi koji prolaze za posao postavljali katance ljubavi prema svojim firmama u kojima rade u znak zahvalnosti što su im pružili priliku da biološki opstanu.Mislim da ideja nije loša.
Zatim bi ostali mostovi kod Hemijske škole,u ulici dr.Kašikovića,kod pošte i Hotela “Beograd”,tako da bi svaki most dobio svoj ukras u obliku srca.
Kako je krenulo i to može da se dogodi,”Zare igra, ne se znaje”.
Bilo bi fensi,majdan za turiste.

Проститутки Бишкека