Čitaoci javljaju: Leskovačka inspekcija rešava problem kontejnera pored parkinga za invalide od jula

LESKOVAC

Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Leskovca rešava problem kontejnera koji ometa parkiranej osobama sa invaliditetom u ulici Stojana Ljubića, preko puta muzeja, od 13. 7.2022 godine i kontejneri su još uvek tu, pišu čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

“Danas je 05.12.2022. godine, još malo pa ulazimo u 2023. godinu.

Od 13.07.2022. godine Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave rešava problem kontejnera u ulici Stojana Ljubića, preko puta muzeja.

Kontejneri i dalje ometaju korišćenje parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom i predstavljaju ruglo grada.

Ovako postavljeni uz drvo i pored samog mesta za parkiranje, izgleda da ne smetaju postupajućem inspekteru koji očigledno ne mari za osobe sa invaliditetom i izgled grada.

Bitno da su odgovorni iz Odeljenja ta inspekcijske poslove, posebno šefovi i posupajići inspektor uredno podizali plate od jula do sada, za svoje „postupanje“.

Ako se ovako odnose prema problemima koje im građani prijavljuju, postavalja se pitanje da li su neki problem rešili samoinicijativno. Čisto sumnjamo i pitamo se da li poznaju termin „samoinicijativa u radu“”, navodi se u psimu čitalaca koje u celini objavljujemo.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare