Čitaoci javljaju: Komunalna milicija naložila da sklone automobile zbog uređena drvoreda za koje se niko nije pojavio

LESKOVAC

Odeljenje Komunalne milicije grada Leskovca je u naselju Dubočica 10.01. 2024. godine na zgradi B3 ostavila obaveštenje na kome su zamoljeni stanari zgrade da uklone vozila sa trotoara kako bi se izvršilo uređenje i korekcija drvoreda u ulici Majora Tepića, javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

Naši čitaoci pišu da toga dana niko nije došao da sprovede najavljenu akciju uređenja i korekcije drvoreda.

Pišu još da nikome iz naselja nije jasno zašto komunalna milicija na ovaj način maltretira građane osd čijeg novca prima plate , stavljajući obaveštenja koja onda nadležni ne ispunjavaju a ljudi su morali da traže druga mesta za parkiranje automobila. (kraj) ČJ/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Miki Jović
Miki Jović
5 meseca pre

“Maltretiraju građane” time što ih teraju da poštuju propise?? Od kada je trotoar predviđen za parkiranje? Kod te zgrade (B3) čovek pešice ne može ni da pomisli da prođe trotoarom od bahatih stanara koji parkiraju vozila gde stignu, a sad se još i bude što su samo zamoljeni da pomere kola da se ne bi oštetila. Nisu ni trebali da ih upozoravaju nego lepo, pauk pa podigni sva vozila koja su nepropisno parkirana (a sva su nepropisno parkirana) i rešen problem. I koliko vidim na papiru piše da je trebalo da se seče 12.01. i sečen je drvored – živim u zgradi B1 i video sam i korpu i posečene grane i radnike.

natam navam
natam navam
5 meseca pre

U Srbiji je normalno da se kola parkiraju na trotoarima,pa se jos i maltretiraju gradjani ako im neko skrene paznju da to nije u redu. A PESACI, koga briga za njih sto moraju da idu kolovozom.Vazno da su ljubimci parkirani gde im nije mesto.

Micko
Micko
5 meseca pre

U to odeljenje komunalne milicije je opsti javasluk, nezna se ko pije a ko placa. Da nije zalosno bilo bi smesno? Tu su se sakupili i kurta i murta, sta mozete da ocekujete kada tu nemate nijednog obrazovanog milicajca. Bocko, bruka i sramota i to najveca.

Boki vongo
Boki vongo
5 meseca pre

A jel se neko zapitao što su kola uopšte parkiranja na drvoredu

Milica Jovanović
Milica Jovanović
5 meseca pre

A dí je ovde pečat?! I potpis odgovornog lica? Ovakvo obaveštenje može da odštampa bilo ko u ime bilo koje institucije ????