Čitaoci javljaju: Kad prolazite pored ove zgrade, pazite da vam ne padne neka cigla na glavu

LESKOVAC

Kad prolazite pored ove zgrade, pazite da vam ne padne neka cigla na glavu, upozoravaju čiraoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

Zgrada na koju se odnosi upozorenje se nalazi u samom centru grada, u njoj se nalaze butici “Martini Vesto” i izvode se radovi na nadogradnji.

Naši čitaoci primećuju, i upozoravaju, da ne postoji adekvatna zaštita gradilišta na objektu i da se radovi izvode svakog dana.

Možda leskovačka građevinska inspekcija zna zašto se ovo ovako radi i, realno, ugrožavaju prolaznici u najprometnijem delu grada.

Ili nije obaveštena.

Drugo je pitanje da li je nadogradnja u skladu sa generalnim urbanističkim planom i urbanističkim planom za ovaj deo grada.

Ili je nepopularno držati se planova i zakona “ko pijan plota” što se pokazalo baš u centru grada, kada je renovinar nekadašnji hotel Beograd a na šta je više puta upozoravanao na sednicama Skupštine grada Leskovca.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Pera ložač
Pera ložač
9 meseca pre

Pa ovi što komentarišu za Martini Vesto za,, prazi luk iz džepa,, možda su oni iz tog filma,, stari su Leskovčani za vaše obaveštenje,, i dobre komšije, skromni i deca isto takva. Zato prazilukašu ne lupaj gluposti i budalštine.

Realno
Realno
1 godina pre

Ovo li gazde prave Penthaus?
Radnici se mora kontrolišu, zato su stalno kola parkirana na šetalištu kod semafor.

Cax
Cax
1 godina pre

Taj Martini Vesto je toliko bahat da je to neverovatno. Ponasaju se kao indijanci!
Dzapa pare i bogatstvo, kada prazi luk viri. Svi im se smeju, ceo grad. Sva gospoda ih prezire.

Sofia
Sofia
1 godina pre

A sta da radimo ako nam crepovi komsijskih kuca padaju u dvoriste i mogu da povrede ili ne daj Boze ubiju dete , odraslog ? Dobro bi bilo da cujemo sta da radimo ?A pafa sa vece visine.