Čitaoci javljaju: Elektrodistribucija još nije rešila problem oborene bandere

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da leskovačka “Elektrodistribucija” do prepodnevnih sati danas još uvek nije rešila problem bandere koju je juče oborila cisterna.

Banderu je juče oko podneva , Mlinske i ulice Vlade Đorđevića oborila cisterna a čitaoci nam šalju fotografije na kojima se vide radnici “Elektrodistribucija” kako tek danas rade na otklanjanju ovog problema.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jovan
Jovan
2 godine pre

Ако мислите да за сат два може да се отклони хаварија овог типа и докажете ми практично то, одма Вам дајем посо за стално а ускоро можете и да постанете директор ЕДСа или Министар енергетике!

Jovan
Jovan
2 godine pre
Odgovori  Jugpress

S’ obzirom da je bio vikend privremeno je obezbedjeno mesto i svi korisnici su imali struju. Sutradan do 18h je sve zavrseno. Demontaza el. mreze, demontaza kablovskih mreza, demontaza polomljenog stuba, iskop, montaza i betoniranje novopolozenog stuba (radi se o ugaonom zateznom stubu i on se postavlja u betonski temelj) i u 18h su svi korisnici opet dobili struju. Kamion je ostao da fiksira stub dok se beton ne osusi jos jedan dan.

Dragče
Dragče
2 godine pre

Meni, a verujem i većini čitaoca, nije jasno odakle cisterna u ulici kroz koju jedva i pešak prođe od parkiranih (najčešće nepropisno) automobila ispred Dečijeg dispanzera i Muzičke škole?
p.s. Ovo je samo jedna od posledica “bahato parkiram” većine sugrađana, dobro da nije žica pod naponom nekog ubila.

Aca
Aca
2 godine pre
Odgovori  Dragče

Meni deluje kao da je nekog navigacija pogrešno usmerila. Em što je cisternom išao kroz tesne uličice, em je ušao u jednosmernu ulicu sa kontra strane. Sumnjam da se radi o grešci zbog navigacije.