Čitaoci javljaju: Da li radovi na Bojničkom putu obilaze bespravno podignuti lokal ?

LESKOVAC

Da li radovi na Bojničkom putu obilaze bespravno podignuti lokal na delu trotoara čiji je vlasnik aktivista SNS a porodica obilazi građane za sigurne glasove za ovu stranku, pitaju čitaoci Regionane informativne agencije JUGpress.

Čitaoci nam pišu da radnici na ovom putu rade i po ovoj vrućini, da su montirali neke betonske prstenove za šahte, rade ta završna podešavanja pred postavljanje habajućeg sloja asfalta i da građanima kažu da će to biti ” za neki dan”.

Čitaoci pišu da “sve to ide sporo jer im je mehanizacija na nekoliko mesta”.

Više čitalaca nam je pisalo skrećući pažnju na lokal “Gaga” za koji kažu da je vlasnik dogradio i da je taj dograđeni deo delom izašao na trotoar.

” Ljudi koji su na gradilištu su danima gledali ovaj lokal i spremali se da ga sruše ali izgleda su odustali. Moguće da je bilo urgencija jer su oni porodično u SNS, sve u naselju obilaze za sigurne glasove”, tvrde naši čitaoci.

“Pa oće li da ruše taj lokal? Kako će to da reše? , pitaju naši čitaoci.

Pišu kako “imaju utisak da će da ga ostave iako nije logično jer se i na prvi pogled vidi da ne treba da bude tu. Ne mogu ni da postave unutrašnje ivičnjake, trotoar na tom mestu gubi kontinuitet. Oni i ne znaju da je taj deo zapravo bio samo tenda pa je on kasnije to pretvorio u zatvoreni prostor rigips pločama, za rušenje treba 2 minuta”, tvrde naši čitaoci koji očigledno dobro poznaju situaciju na terenu.

Poslali su nam i fotografije na kojima je taj objekat.

Tvrde da je “sve van ograde van njegovog placa, to je izvedeno kao terasa nadkriveno tendom. A onda u drugoj fazi tenda je zatvorena rigips pločama i napravljena je prostorija
Sa druge strana gde se vidi kapija je čak i ogradom izašao na trotoar a objekat je više od pola metra na trotoaru
Neshvatljivo je da izvođač sme i da pomisli da to sve ostavi na trotoaru. U projektu od 2 miliona evra”, pišu naši čitaoci i pitaju da li će lokalna vlast i nadležne službe grada Leskovca da reaguju zbog ovog. kkao tvrde “zauzeća” javne površine i kršenja zakona ili će ipak biti važnija stranačka aktivnost vlasnika i porodice? (kraj) ČJ/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
10 dana pre

Nema Meska da se oglašava i da brani brljotine i bahatosti svojih pulena.Da nisu u dosluhu ti takvi isti i da ne rade zajedno razne marifetluke ne bi ni vladali.
Poštenim ljudima takve stvari i ne padaju na pamet već samo bahatim egojistima koji misle da nešto vrede a u stvari su samo ljudski talog.Kada bi svako odgovarao za svoje postupke onda bi ovo bila normalna država sada je samo obična žabokrečina.

Sima
Sima
10 dana pre

Mora da se rusi ,nema ni dozvolu ni legalizaciju za nista

Nenad
Nenad
9 dana pre
Odgovori  Sima

Gospodine nas lokal je lekalizovan i ima i upotrebnu i gradjevinsku dozvolu i vi i jug pre popicete privatnu tuzbu zbog iznosenje lazi… Prijatan dan…

Vucjanka
Vucjanka
9 dana pre
Odgovori  Nenad

Piše se,zbog iznosenja (ne)ISTINE.

Sima
Sima
10 dana pre

Treba i da rise garaze u ul,Filipa Kljajica zatvorile celu ul.od Boru pravnika i Kanonu a dobili pare i placeve od drzavu i sa druge strane i Pera postavio garazu od ceradi mora da se ruse gradonacelnice

Sima
Sima
10 dana pre

Treba,mora da se rusi pa cak i da je Meskovo a ne Gagino

Gagi
Gagi
9 dana pre
Odgovori  Sima

Koj je taj gagi …