Cepanje Nove Srbije u Leskovcu i Vlasotincu

LESKOVAC-VLASOTINCE

Gradski odbor Nove Srbije u Leskovcu i Opštinski odbor Nove Srbije u Vlasotincu  saopštili su danas da se „ne slažu sa ličnom politikom predsednika Nove Srbije” I da će “ državotvornu politiku”, koju su, kažu “godinama gajili, nastaviti da sprovodimo formiranjem Pokreta „Za bolju Srbiju“, nastalog na Svetog Savu, kao punopravni osnivači Pokreta”.

 

Na sednici Predsedništva i Izvršnog odbora Nove Srbije, održanoj 21. januara 2017. godine u Čačku, doneti su sledeći zaključci da se podržava  rad Vlade Srbije, da  poslanici Nove Srbije u Skupštini Republike Srbije podržavaju rad skupštinske većine, navodi s eu ovom saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je odlučeno I da će “po raspisivanju izbora za predsednika Republike, Glavni odbor Nove Srbije doneti  odluku o podršci kandidatu za predsednika Republike Srbije” I da “gradski i opštinski odbori Nove Srbije imaju autonomiju u odlučivanju”

S obzirom da su usvojeni zaključci obavezujući za sve organe stranke, a samim tim i za predsednika Nove Srbije Velimira ilića, njegovo javno istupanje u medijima i iznošenje ličnog stava o raskidu koalicije sa Srpskom naprednom strankom u suprotnosti je sa napred navedenim zaključcima, konstatuju Gradski odbor Nove Srbije u Leskovcu I Opštinski odbor Nove Srbije u Vlasotincu .

“Imajući u vidu napred navedeno Gradski odbor Nove Srbije u Leskovcu i Opštinski odbor Nove Srbije u Vlasotincu su na svojim sednicama  razmatrali nastalu političku situaciju i zaključili da nisu spemni za ovakvu političku avanturu i da ne postoje argumenti i opravdani razlozi za ovakav zaokret u politici predsednika stranke”, zaključuje se u saopštenju.

 

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
najuri ih bre mesko
najuri ih bre mesko
7 godine pre

Ispade da je stoka moralnija.Prati gazdu i zahvalna je.Ovi ljudi to nisu.Oni promovisu politicku prostituciju.

nista cudno svako sa svakim
nista cudno svako sa svakim
7 godine pre

Stranke su preduzeca, a ne ideologije, odavno funkcionisu na finansijskim osnovama, sto nije strano demokratama koje su izbore dobijalle parama, a narod hrli, kao i male partije u vlast zbog materijalizma zato sto tamo realizuje diplomu, posao, sigurnost, koju ne moze da mu pruzi onaj ko nije na vlasti i spreman je da plati cenu clanstvom, glasanjem, sto je najnormalnije. Secam se kad je DOS srusio Milosevica, pa pomocu socijalista u Leskovcu srusio vlast da bi seo u fotelje. Od tad ne verujem u ideologiju, samo u novcanik, kao i Nova Srbija, sada Pokret za bolju Srbiju. A onda je Zika otisao u radikale, da bi i dalje ziveo politicki zivot.

Dundo moja Dundo Maroje
Dundo moja Dundo Maroje
7 godine pre

Isti su ko jedan što nije prelazio iz SRS u SNS dok mu gospodari iz Beograda javili: Prelazi! ?