Centar za ekonomiku domaćinstva-firma od poverenja

LESKOVAC

Centar za istraživanje mišljenja klijenata sa sedištem u Beogradu dodelio je sertifikat „Firma od poverenja“ Centru za ekonomiku domaćinstva „Danica Vuksanović“, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Reč je o evropskom projektu koji je aktivan od 2013, i koji vrši se odabir ustanova i firmi koje imaju pozitivan renome od strane korisnika usluga.
Direktorka Centra za ekonomiku domaćinstva Gordana Jovanović kaže da ustanova sa tradicijom dugom gotovo šest decenija zaslužuje jedno ovakvo priznanje.
„Ove priznanje su nam na neposredan način dodelili zadovoljni korisnici usluga Centra, kao i poslovni partneri”, rekla je ona i dodala da “pre svega misli na  one koji su uspešno završili obuke, kurseve, prekvalifikacije, dokvalifikacije, stručna osposobljavanja za sve profile i delatnosti, kao i na naše poslovne saradnike ustanove, udruženja, škole, pojedince… ”

Pored plakete, Centar je dobio i nalepnice sa znakom “Firme od poverenja” koje će biti zalepljene na službeni auto, u vidu sopstvene reklame. Na zvaničnom sajtu biće stalna prezentacija događaja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare