Centar Ministarstva odbrane u Vranju proglašen je za najboliji u Srbiji u 2017. godini

VRANJE

Zbog izuzetno profesionalnog i kvalitetnog izvršavanja zadataka zaposlenih, Centar Ministarstva odbrane u Vranju, proglašen je za najbolji u Srbiji u 2017. godini.

Tim povodom u Domu vojske održana je svečanost na kojoj su dodeljene nagrade pripadnicima centra Ministarstva odbrane u Vranju.

Na svečanosti  je govorio pukovnik Nenad Marković, načelnik Regionalnog centra MO Niš.

On je istakao da su zaposleni profesionalno i kvalitetno izvršavali zadatke ne samo tokom prošle, već i u 2016. godini kada su bili prvi na nivou Regionalnog centra.

„Dobro je biti važan, ali je važnije biti dobar. Teško je ostati na vrhu, ali siguran sam da će centar u Vranju u 2018. godini biti još uspešniji“, rekao je Marković.
Načelnik Uprave za obaveze odbrane MO, pukovnik Dragan Kotarlić je podsetio da u Srbiji postoji pet regionalnih i 59 centara u lokalnim samoupravama.

„Činjenica da je centar u Vranju u prošloj godini bio najbolji govori o visokom stepenu profesionalizma svih zaposlenih“, rekao je on.

Na svečanosti je pukovnik Kotarlić uručio nagrade majoru Igoru Milanoviću, načelniku Centra u Vranju i pripadnicima centra, Ivanu Stanković i Suzani Ilić, koji su dobili vojne spomen medalje.

„Ovo je veliki uspeh svih zaposlenih, ali i stimulacija da radimo još bolje. Grad Vranje je prepoznao značaj i kvalitet centra i dodelio nam javno priznanje „4.oktobar“. Zahvaljujem se pripadnicima 4. brigade Kopnene vojske, Policijskoj upravi, predstavnicima lokalnih samouprava, privrednim subjektima, obrazovnim ustanovama i medijima koji su doprineli našem uspehu“, istakao je Milanović.

Svečanosti su osim iz Vranja, prisustvovale i zvanice iz Bujanovca, Trgovišta i Preševa.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare