Cakić i Zdravković: Neki mediji lažno preneli da nam je prećeno smrću

LESKOVAC

Šef odborničke grupe Socijaldemokratske stranke  (SDS) Nebojša Cakić  rekao je danas na sednici  Skupštine grada da su neki lokalni sajtovi objavili netačnu informaciju da je njemu i predsedniku Gradskog odbora SDS Nenadu Zdravkoviću  prećeno smrći.

On je zamolio predsednika Skupštine grada Aleksandra Djurovića da „zaštiti dostojanstvo skupštine i odbornika.

Cakić je naveo da je objavljena neistina da je on na današnjoj sednici Skupštine grada rekao da je njemu i Zdravkoviću prećeno smrću.

„Ja to nijednog trenutka nisam rekao a postoji i snimak sednice kao dokaz“, rekao je Cakić.

Nenad Zdravković je zatražio da se ovim povodom oglasi Skupština grada zajedničkim saopštenjem i „demantuje ovu dezinformaciju,  pre no što ona dobije mnogo veći pažnju medija“

 

„MI ni jednog trenutka nismo rekli da nam je prećeno smrću ali ovakvu dezinformaciju je neko preneo i , na taj način, izaziva uznemirenje ne samo naših porodica već i javnosti“, rekao je Zdravković.

„Kada je ubijen Oliver Ivanović moja ćerka je mene pitala da li ja, kao opozicioni odbornik, imam neprijatelje. Ja sam rekao da nemam. Kako sad da objasnim detetu da je neko napisao neistinu da mi je prećeno smrću“, rekao je Zdravković.

Predlog o zajedničkom saopštenju Skupštine grada ovim podvodom podržali su predsednik Skupštine Aleksandar Djurović i gradonačelnik Goran Cvetanović.

Cakić i Zdravković su ranije danas na sednici Skupštine rekli da su imali pretnje u junu prošle godine i da su o njima obavestili leskovačku policiju a da je bio „upoznat“ i gradonačelnik Leskovca.

Oni nisu navodili kakve su pretnje bile u pitanju.

(Fotografija iz arhive JUGpressa)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare