Cakić: Za nestanak i dugove leskovačke Apoteke neko mora da odgovara

LESKOVAC

Odbornik Grupe građana “Za Leskovac ZAJEDNO” Nebojša Cakić rekao je večeras da je leskovačka gradska apoteka uništena ali da je iza nje ostao dug od oko milijardu dinara.

On je rekao da sem što vlast u Leskovcu i skupština nisu marili za upozorenja te odborničke grupe da će da propadne apoteka , na sumnjivo poslovanje te ustanove koja je uništena nisu reagovali ni Ministrstvo zdravlja ni Republički fond zdravstva.

“Sada stižu preporuke iz Beograda da Leskovca mora da ima državnu apoteku jer je takva potrebna gradu. Čekajte, pa mirno su gledali uništavanje državne apoteke a sad traže da se ona ponovo otvara i da grad plaća za to”, rekao je Cakić i dodao da za uništavanje apoteke “neko sigurno mora da odovara”.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
izazov za najsposobnije
izazov za najsposobnije
2 godine pre

Ma će stave poslušnog dirktora pa za 3 meseca će mu traže ostavku. Tolko od sposobnosti. Neki vd pripravnik s visok prosek. Prošarajte malo. Predlažem ovi stručnjaci s visoke funkcionerkse plate koje do sada nisu zaradjivali godinama, da nekog od njih stavite da razduže dug gradjanima. Mogu neku većnicu dličan 5 da stave,ili dosadašnje poslanike, pobrali su pamet po svet.Ili su od svega samo milione znali da strpaju u džep- Pa ovakva mesta su na zapadu najveći izazov za svakog stručnjaka. Znači, najstručnije SNS visokopozicionare treba staviti da reše problem u apoteku.