Bulatović odgovara Narodnoj stranci

VRANJE

“Povodom saopštenja tzv. Povereništva Narodne stranke u Vranjskoj Banji, predsednik Gradskog odbora SNS-a u Vranju Slaviša Bulatović daje sledeće saopštenje:
Verovatno sprečen da dođe u Vranjsku Banju i kritikuje investiciju od preko 100 miliona evra posle više decenija propadanja, Vuk Jeremić preko svojih tompusa širi najveće laži i neistine. Ali, kakva stranka, takvo i povereništvo. Ili bolje rečeno kakav predsednik stranke, takvi i poverenici. U vašem tzv. saopštenju ne može da se sa sigurnošću utvrdi da li je više laži ili gluposti. To što ima toliko gluposti zaista ne čudi, jer to nekako ide uz vas i vaše povereništvo. Tu ste očigledno na visini zadatka. A to što ste lažovi, to vam je verovatno u skladu sa statutom i programom stranke ili možda pravilnikom o radu povereništva u Vranjskoj Banji. Zbog svega što svakodnevno izgovarate i radite, najbolje bi bilo da posetite neku zdravstvenu ustanovu i započnete lečenje, jer vama mogu da pomognu samo čike u belom.
Ono što, ipak, vaš Jeremić treba da zna, a i malobrojni članovi jeste da su građani vašu politiku već videli i osetili, kao i da dobro znaju da iza žutih laži uvek sledi pljačka i uništavanje Srbije. Znate vi vrlo dobro koliko je plac plaćen i šta se gradi na njemu, kao i ko je bio prethodni vlasnik. Znate da je plac kupljen po ceni od 3.229,86 dinara po metru kvadratnom, što je preko deset puta više od vaših 2,5 evra. Ali vama istina ne odgovara, vas istina boli. Baš kao što vas boli razvoj i izgradnja Vranjske Banje. Znamo i da vama nije problem Bulatović u Vranjskoj Banji. Vaš problem je Aleksandar Vučić i politike Srpske napredne stranke, koja vas je dovela na nivo statističke greške, sa tendencijom pada.
Međutim, najbitnije u čitavoj priči je to što takvi kao vi i vaš šef Jeremić nikada više neće doći na vlast u Srbiji. Nikada više nećete moći da kradete i pljačkate sopstveni narod i državu. A da li ću ja, gospodo poverenici, dobiti dva stana, lokal i garažu ili dograditi tri sobe to će se videti vrlo brzo. Baš kao što će se videti ko govori istinu po ko zna koji put, a ko je lažov po hiljaditi put.
I šta ćemo onda? Pa, verovatno kao i do sada. Vi ćete, na čelu sa svojim Jeremićem nastaviti da lažete i radite protiv rođene države, a mi ćemo nastaviti da radimo za našu Vranjsku Banju i Srbiju. I dok god ste takvi i toliki Vranjska Banja i Srbija će ići napred”, navodi se u odgovoru koji prenosimo u integralnoj verziji.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare