Bujanovački naprednjaci pružaju “punu podršku Aleksandru Vučiću”

BUJANOVAC

Opštinski odbor SNS Bujanovac pruža punu podršku Aleksandru Vučiću , predsedniku Republike Srbije, u njegovoj borbi da osigura budućnost svih gradjana Republike Srbije i generacijam koje dolaze,navodi se u saopštenju koje je objavljeno na društvenim mrežama.

“U proteklim godinama učinjeno je mnogo na ekonomskom planu. Politička stabilnost, koju su Aleksandar Vučić načelu i Srpska napredna stranka stvorili, privukla je i privlače mnoge strane investitore. Otvoreno je mnogo novih radnih mesta i otvaraju se, a mnogo radnih mesta u velikim sistemima koja su bila pred gašenjem uspeli smo da sačuvamo i sačuvačemo. Srbija je postala cenjena i na Istoku i na Zapadu, i svetski državnici uvažavaju predsednika Vučića kao ravnopravnog partnera u razgovorima o budućnosti regiona Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope.

Srpska napredna stranka, kao državotvorna organizacija, čvrsto stoji uz svog predsednika u težnji da politički renome koji smo zadobili u svetu iskoristimo u cilju trajnog rešavanja pitanja Kosova i Metohije u interesu svih građana Republike Srbije. Rešavanje pitanja Kosova i Metohije je politički najsloženiji zadatak sa kojim se moderna srpska država susrela.
Aleksandar Vučić, kao odgovoran državnik, ne želi da rešavanje ovog pitanja ostavi u amanet narednim generacijama, već hoće da, nalaženjem najboljeg mogućeg rešenja koje je u interesu svih građana Srbije, osigura trajni mir i prosperitet kako našoj, tako i generacijama potomaka koje dolaze”, navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralnoj verziji, bez ikakvih korekcija.

(Fotografija iz arhive JUGpressa)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare