Budući Leskovački trg, mašine stoje, drveće se suši – TV JUGpress

LESKOVAC

Ovako je prethodnih dana izgledalo gradilište napravljeno umesto gradskog parka a za budući Leskovački trg, mašine stoje, drveće se suši

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mićko
Mićko
3 godine pre

U normalnim državama se ljudi trude imaju što više zelenih površina, drveća. A kod nas vlast gleda da sve stavi pod beton. Zbog proširenja hotela “Park” isečeni su jaseni, zauzete su parkovske površine, javni wc je oklopljen i zatvoren, … Kakvi su to interesi i gde nas vodi ova “demokratska vlast” ja ne znam. A da je smer dobar, čisto sumnjam. Nikog nije briga u kakvom će sećanju ostati ljudima. Bitno je da se dobro ušićari, a za interes građana se niko ne sekira.

Posmatrač
Posmatrač
3 godine pre

Kad je sunce – mašine stoje jer ko je lud da tera radnike da rade po vrućini
Kad je kiša – naravno da niko neće terati radnike da rade po kiši i vetru
Kad je mirno vreme posle kiše – tad se ne radi zbog blata, da se ne uprljaju skupocena radna odela
Ima nešto i u produžavanju radova – zbog aneksa ugovora

ugasite direkciju
ugasite direkciju
3 godine pre
Odgovori  Posmatrač

To vise i kosta, znaci dele pare. A nadzorni iz direkcije, statira u kukuruzu. A sto ne ugasite direkciju, nista se ne pita, pokriva odluke kabinta. Vidite da su bacili 8 400 000 jer se tako prohtelo uvazenoj politicarki Mariji, to je ona skromna bez fakultet, sto pledira na direktorsko mesto, ima perionicu, tamo politicari peru kola, a ona im se tako zahvaljuje sto ne zasluzeno dobija budzetsku platu gradjana i funkciju i baca se s 8 400 000 dinara nasih para koje treba sad da im trazimo nazad da vrate pare za Rudarsku ulicu.Kad je direktor poslusan, on ne sluzi ni gradonacelniku. Ima li neki bolji da ga postave?

čaki
čaki
3 godine pre

Na to drveće su predviđeni volijeri sa štiglicama. Samo kako naći štiglice, al da budu lepe i raspevane.

Stiglan
Stiglan
3 godine pre
Odgovori  čaki

Će donira Mesko njegovi štiglani

drvo u procep
drvo u procep
3 godine pre

Pa kude prostak moze da ima osecaj za drvece? To samo gleda sto vecu direktorsku platu i da uvali na budzet brata, sestru, zenu, muza, i da bega od odgovornost. Posto je to gradiliste ce budu odgovoran izvodjac a ne Komunalac za zalivnje javnih povrsina. Upalo drvo u procep pa niki nije odgovoran.

Seljaci ne vole zelenilo i prirodu...
Seljaci ne vole zelenilo i prirodu...
3 godine pre
Odgovori  drvo u procep

Svi oni, od prvog “čoveka” pa na dole. I oni koji su voleli, zamrzli su drveċe i travnate površine? Koncept je sledeċi: dovodi podređene da mu sređuju onaj kič od “najlepšeg dvorišta u gradu” a gradsko ruši. Kod nekih kompleksi traju do kraja života.