Broj zaposlenih u lokalnoj upravi ostaje isti

VRANJE

Članovi Gradskog veća u Vranju usvojli su pravilnike o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji JKP „Komrad“, kojim je racionalizovano 16 i JU „Sportska hala“ gde su smanjena tri radna mesta.

Prihvaćen je nacrt Odluke o izmeni odluke o određivanju maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave grada Vranja za 2017. godinu.

Izmene su uslovljene formiranjem Službe za investicije i građevinsko zemljište, rekla je na konferenciji za novinare, većnica Zorica Jović.

„U sistemu lokalne samouprave broj zaposlenih neće biti promenjen i ostaće isti kao i do sada, dakle 1.199. U Gradskoj upravi biće 247 zaposlenih, „Vodovodu“ 189, „Slobodnoj zoni“  četiri, Parking servisu 30 i Narodnom muzeju 13 radnika“, dodala je Jovićeva.

Gradsko veće prihvatilo je i Izveštaj o radu Gradskog pravobranilaštva, Gradskog štaba za vanredne situacije i Zaštitnika građana grada Vranja. Usvojen je Nacrt odluke o komunalnim delatnostima.

Na sednici je doneta Odluka o pokretanju postupka za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rešenja etno kompleksa i rekonstrukcije Trga 7. septembar u naselju Tulbe u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare