Brnabić u Mitrovicu, dvojica kosovskih ministara u Preševo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PRIŠTINA-PREŠEVO-BUJANOVAC

Premijer Kosova Aljbin Kurti prokomentarisao je najavljenu posetu Ane Brnabić severu Mitrovice.

Kurti je na konferenciji za novinare, rekao da je poseta njegove kolegenice odgovor na posetu ministara vlade Kosova Preševskoj dolini.

„Vladni zvaničnici će otići u ponedeljak. Moj utisak je da su, kada su shvatili da će moji ministri otići tamo, tražili i da dođe Bernabić“, rekao je Kurti.

On je rekao da bi promena kosovske agende zavisila od Srbije.

Ministarstvo spoljnih poslova i dijaspore u Vladi Republike Kosovo pozitivno je odgovorilo na zahtev premijerke Srbije Ane Bernabić da poseti Kosovo 5. septembra ove godine.

Povodom potvrde ove posete, gradonačelnik Preševa Šćiprim Arifi pozvao je premijera Kurtija u dvodnevnu posetu Preševskoj dolini.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mali Vuk Albino
Mali Vuk Albino
1 godina pre

Znači ovako, da pokušam da shvatim…. Ana Brnabić premijerka odlazi u posetu na Kosovo automobilom vlade Srbije na kojem stikerima prelepljuju grb Srbije na registarskim tablica međunarodno priznate države članice UN i sa ličnom kartom iste te države a za to vreme zamenik premijera i ministarka prosvete lažne, međunarodne nepriznate države koja nije članica UN dolazli u posetu na jug Srbije sa ličnim kartama i registarskim tablicama te nepriznate države????? Reciprocitet?!?!?! Čija to beše platforma? Nije valjda naša -posle 5:0 , kako reče tapšač?
I još jedna moja nedoumica…. Najpoznatiju predstavnicu LGBT populacije u našoj zemlji (a i šire- imajući u vidu Ustavnu moć njene pozicije) predstavnici crkve dočekuju uz sve počasti i daju joj Povelju predstavnici crkve- iste one koja je povela proteste protiv Europride jer kažu da je to propagiranje vrednosti koje crkva ne podržava…. Pa zar Povelja i svečani doček predstavnika LGBT populacije od strane crkve nije najveća promocija i reklama za sve predstavnike tih vrednosti????? Može li mi iko objasniti ovu logiku????