“Brkovi su IN” i 200.000 dinara za NURDOR

NIŠ

                Humanitarna akcija Brkovi su in je završena a za četiri nedelje kojiko je trajala od SMS poruka građana, ali i prodaje majica sa logom akcije sakupljeno je 200.000 dinara za NURDOR. Na kraju akcije organizatori su poručili da se ovogodišnjim učesnicima pridruže i drugi, da pustaju brade i brkove  i da se svi ponovo vide iduće godine u isto vreme, početkom septembra koji je proglašen mesecom borbe protiv raka kod dece.

                   “Ovakve akcije su značejne ne samo zbog novca koji se prikupi već i kao podrška društva porodicama dece koja boluju od raka u svim segmentima i onda kada im je najpotrebnije”, kaže Marija Tomić iz NURDOR-a.

                      Ona kaže da seNURDOR sada nalazi pred novim izazovom i novom akcijom, a to je izgradnja još jedne rodteljske kuće u Beogradu u kome već postoje tri kuće ali su privremenog karaktera pa bi se izgradnjom roditeljske kuće trajnog karaktera rešio veliki problem.

                      O bradama i brkovima prijavljneih takmičara, a bilo ih je oko 40 brinuo se proteklih vikenda Đorđe Đorđević, frizer i berberin svetskog glasa, a opravdano nosi ovaj epitet jer je na upravo zvaršenom Svetskom takmičenju frizera u Parizu osvojio četvrto mesto. Veliki uspeh ako se zna da je bilo 1500 takmičara.

                 “Drago mi je da je akcija supela jer je prelepo to što pomažemo deci i njihovim porodicima kada im je najteže”, kaže Đorđe Đorđević.

                  Đorđu se ovog vikenda pridružio i kolega iz Beograda Negovan Janković, frizer i berberin.                      Oni su svi zajedno bili na jednom zadatku. Da sakupe što više para za NURDOR, da pomognu deci i porodicama čija se deca leče ili su se lečila, ali i d aim stave do znanja da nisu zaboravljeni od društva i prepušteni sebi u trenucima kada im je ruka podrške najpotrebnija.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare