Branislav Jovanović – Za razvoj Niša potrebni kapitalni objekti a ne radne akcije

NIS

“Ovih dana smo svedoci čišćenja divljih deponija, sređivanja parkova, korita reka, šišanja trave, sađenja tuja u Nišu i Niškoj Banji. Potpuno podržavamo akcije i trud svih političkih aktivista koji brinu o svom gradu, ali Niš ima javno komunalno preduzeće “Mediana” koje očigledno ne stiže da u svim delovima grada počisti otpad i sredi zelenilo. Međutim, našem gradu i Niškoj Banji mnogo su potrebnije krupnije stvari, kao što su kapitalni objekti kojih godinama nema”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini  grada Niša.

On kaže da u Niškoj Banji nije napravljena nijedna škola, nijedan sportski teren, a da se industrijska zona radi na zemljištu koje je odavno isplaćeno.

“Evo kako sada oronulo izgleda sportski teren, škola i Dom kulture nadomak Niša u selu Prva Kutina kao i obdaništa u naselju Nikola Tesla i Niškoj Banji koja smo mi ranije uradili. Sve smo to sagradili dok smo bili u vlasti i dok se stvarno radilo u interesu građana, a ne u ličnom interesu”, naglašava Jovanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare