Boško Stančić na čelu Bolje Srbije u Vlasotincu

VLASOTINCE
Od 127 delegata Izbornoj skupštini Opštinskog odbora ,,Bolje Srbije” u Vlasotincu, skupštini je prisustvovalo 110 delegata, koji su javnim glasanjem za predsednika Opštinskog odbora ,,Bolje Srbije” u ovoj opštini izabrali Boška Stančića, diplomiranog građevinskog inženjera koji se godinama, sa uspehom, nalazi u vrhu svih političkih zbivanja u gradu na reci Vlasini. Trenutno se nalazi na funkciji zamenika predsednika opštine Vlasotince.


Izbornoj skupštini ,,Bolje Srbije” prisustvovao je i njen prvi čovek, predsednik Dragan Jovanović, koji je i predsednik opštine Topola i to još 2004.godine i sa puno uspeha i danas je na čelu ove šumadijske opštine, a uz to i poslanik je u Narodnoj Skupštini Srbije.
Obraćajući se delegatima, Dragan Jovanović, prvi čovek Bolje Srbije istakao je da će njegova stranka podržati napore koje čini predsednik Vučić u svemu onome što on misli da je za Srbiju dobro.

Naša tri osnovna pravca su razvoj agrara i poljoprivrede, pomoć preduzetnicima i ljudima koji žive od svog rada i zapošaljavanja kod stranih investitora gde radnici moraju da imaju svoja sindikalna prava a ne da budu robovi . Mora se znati za sve što će država opredeliti sredstva za subvencije poljoprivrednicima, i da država mora da utiče kad su otkupne cene poljoprivrednih proizvoda u pitanju, jer je naš seljak praktično na rubu egzistencije. Naši ljudi moraju na lokalu da budu čestiti i iznad svega kvalitetni, jer samo sa takvim ljudima mogu se očekivati dobri rezultati na lokalu – rekao je predsednik,,Bolje Srbije”, Dragan Jovanović, koji je svim prisutnim poželeo srećan i uspešan rad, a uz to im čestitao i predstojeće novogodišnje i Božićne praznike.


Svih 110 prisutnih delegata, javnim glasanjem, za predsednika Opštinskog odbora ,,Bolje Srbije” izabralo je Boška Stančića, a za potpredsednika stranke izabrani su Dejan Šušulić i Dragana Cvetković.

Za predsednika Saveta žene izabrana je Aleksandra Kocanović, dok je poverenje za funkciju predsednika Saveta omladine poklonjeno Igoru Đorđeviću.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare