Bokser Milan Stanojević na pripremama reprezentacije Srbije

VLASOTINCE

U organizaciji Bokserskog saveza Srbije u Banji Koviljači održavaju se pripreme omladinske bokserske reprezentacije Srbije, koje će trajati četiri nedelje. Bokserski savez Srbije je organizovao ove pripreme da bi se reprezentativci Srbije na vreme pripremili za predstojeće međunarodne mečeve koje ih očekuju protiv reprezentacije Bugarske već krajem februara, kao i za Evropsko prvenstvo, koje će se održati avgusta meseca ove godine. Član bokserskog kluba “Arena“ Vlasotince Milan Stanojević, nakon poziva selektora Vasiljevića, otputovao je u Banju Koviljaču, gde će sa ostatkom reprezentacije Srbije odraditi bazične pripreme.

  • Milan je veoma talentovan sportista, koji je prošle godine u Gruziji na Evropskom omladinskom prvenstvu osvojio 5. mesto. Njegovo vreme tek dolazi, a svoj rezultatski maksimum Milan bi trebao da ostvari na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.godine – upoznaje nas sa novostima iz svog BK ,,Arena”, predsednik Milan Jović.
    Ovo nije prvi put da se mlađani Milan Stanojević nađe na spisku selektora reprezentacije Srbije ?
  • Baš tako. Mi smo ponosni smo što je član bokserskog kluba “Arena” Vlasotince po treći put dobio poziv selektora omladinske reprezentacije Srbije, selektora Dragana Vasiljevića, da se priključi reprezentaciji i odradi bazične pripreme. Sam ulazak našeg boksera u reprezentaciju i mogući odlazak na Evropsko prvenstvo je veliki uspeh za naš klub. Na spisku selektora Vasiljevića bokser iz Vlasotinca je jedini predstavnik regiona jugoistočne Srbije, čime je uspeh još veći.
    Koja su vaša očekivanja kada su u pitanju takmičarski rezultati Stanojevića ?
  • Ja se nadam da će Milan vredno trenirati, a onda sam siguran da rezultati neće izostati i da će naš bokser posle državnog prvenstva koje će biti u maju 2020.godine, putovati na Evropsko prvenstvo – informiše nas Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca, čovek koji je najzasluženiji što je ,,plemenita veština” našla svoje pravo mesto i doživela istinski sportski procvat u gradu na reci Vlasini.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare