Bjelogrlić pušten iz pritvora

NIŠ

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić pušten je na slobodu, pošto je ispitan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, povodom sumnji da je u ponedeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu “Ambasador”.

On je pušten na slobodu, jer je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu ukinulo meru zadržavanja do 48 sati.

Zamenik osnovnog javnog tužilaštva Vladimir Stanojević saopštio je da je tužilaštvo donelo takvu odluku pošto je Bjelogrlić u potpunosti priznao da je počinio krivično dela i izrazio žaljenje.

Postupak protiv Bjelogrlića za krivično delo nasilničko ponašanje biće nastavljen.

Po izlasku iz tužilaštva Bjelogrlić je zahvalio na profesionalnosti policajcima i tužilaštvu i rekao da mu je žao što je “podlegao provokacijama”, posle dva dana uspešnih premijera na festivalu u Nišu.

Kako prenosi N1, Bjelogrlić je zahvalio tužilaštvu što “nije podeglo pritiscima”, već je profesionalno uradilo posao i omogućilo mu da objasni šta se desilo, “a to što se desilo nije ono što su pisali tabloidi”.

On je rekao da mu je  žao što je “naseo na provokacije Antonijevića koje traju više od godinu dana”.

Bjelogrliću je žao i što se Antonijević “pojavio baš u trenutku” kada je imao “dve veličanstvene premijere”.

Žao mu je i što nije izdržao “da ignoriše te provokacije” i dozvolio da “ovo baci senku” na premijere u Nišu.

“Žao mi je što sam ovo uradio. Ja se nisam uputio ka njemu, krenuo sam u WC, tek na njegovo dobacivanje sam reagovao“, opisao je Bjelogrlić.

Njegov advokat Goran Draganić rekao je da je bilo otežano raditi “u uslovima medijskog linča koji su vodili tabloidi”.

On je naglasio da će mnoge tabloide “rastužiti što nisu nađene nikakave psihoaktivne susptance i nedozvoljene količine alkohola” i napomenuo da “nije postojao mučki napad s leđa”

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare